به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، در این مراسم که عصر روز شنبه ۲۱ خردادماه در دانشکاه حکیم سبزواری با همکاری رادیو فرهنگ برگزار شد، حسینی تصریح کرد : استاد سبزواری از همان ابتدا به مسایل و مفاهیم اجتماعی توجه داشت و با احساس مسوؤليت نسبت به جامعه و وقايع آن و هدفمند شعر میسرود و این روحیه و احساس، از زمان پیش از انقلاب و خصوصا در جریان کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ منجر به سرایش سروده هایی موثر و ارزشمندی توسط ایشان شد.
وی سروده های «حمیدسبزواری» را شناسنامه انقلاب اسلامی دانست و گفت: استاد سبزواری درپی هر واقعه و حادثه مهمِ تاریخٍ انقلاب شعر و سرودی میسرود و آن حادثه و سروده اش در اذهان ماندگار شده است، بهمین خاطر باید ایشان و آثارش ارج نهاده و حفظ شود.
حسینی سبزواری را فردی ثابت قدم در اشعارش عنوان کرد و گفت: استاد سبزواری همواره راسخ و استوار، پای انقلاب و آرمانهای انقلاب اسلامی ماند و اشعار ایشان، هم برای تقویت جبهه حق مفید بود و هم در تضعیف و مقابله با جبهه باطل موثر بود.
وی در پایان شخصیت مرحوم سبزواری را احترام برانگیز و حماسی عنوان کرد و گفت: بخشی از این روحیه و شخصیت حماسی شاید متاثر از زادگاه ایشان است که مردمی سلحشور و فرهنگ آزادگی و عزتمندی دارند.
نظر شما