طرح جهادی خدمات رسانی به دامداران در گیلان آغاز شد

مرادی از آغاز طرح جهادی ۱۰ روزه خدمات رسانی به دامداران گیلانی توسط بسیج کشاورزی گیلان خبر داد.‌

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «مرتضی مرادی» امروز( چهارشنبه، ۲۵ خرداد ) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بسیج امروز در عرصه های مختلف فعالیت های گسترده ای در راستای ریشه کنی محرومیت، ارتقای توانمندی ها و ایجاد اشتغال در جامعه داشته است.



رئیس سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه امروز بسیج کشاورزی بازوهای توانمند و اجرایی در روستاها شمرده می شود گفت: در حال حاضر یک هزار و ۵۰۰ مربی در حوزه کشاورزی در روستاهای گیلان فعال هستند.



مرادی اذعان کرد: طرح همگام با بسیج کشاورزی در گیلان، از جمله طرح هایی بود که تا کنون با موفقیت اجرایی شده است.



وی ادامه داد: تمامی خدمات تخصصی در حوزه کشاورزی توسط مهندسان بسیجی در طرح همگام با بسیج کشاورزی و در اکثر نقاط گیلان اجرا شده است.‌



رئیس سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان به آغاز طرح ۱۰ روزه جهادی خدمات رسانی به دامداران استان اشاره و تصریح کرد: در این طرح همه خدمات مورد نیاز دامداران به آنها ارائه می شود.


مرادی اضافه کرد: دامداران و تولید کنندگان دام و طیور با مشکلاتی در حوزه دامی مواجه هستند لذا در طرح خدمات‌رسانی ۱۰ روزه جهادی با محور خدمت به دامداران و تولید کنندگان دام و طیور بسیاری از دغدغه دامداران شناسایی و برطرف می‌شود.



وی به خدمات این طرح پرداخت و اعلام کرد: خدمات کلینیک دامپزشکی، واکسیناسیون، برپایی کلاس‌های آموزشی و مقابله با بیماری‌های دام و طیور از جمله مهم‌ترین برنامه‌های ارائه شده در طرح ۱۰ روزه جهادی خدمات‌رسانی به دامداران است.


رئیس سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان به طرح حاج قاسم سلیمانی در حوزه زراعت چوب اشاره و تصریح کرد: در استان گیلان یک میلیون متر مکعب چوب زراعی تولید و چهار میلیون متر مکعب کمبود داریم لذا سپاه قدس گیلان اراضی خود را برای کشت صنوبر و افزایش تولید زراعت چوب در اختیار متقاضیان قرار داده است.

 


مرادی افزود: در این طرح که از سال گذشته با پنج هزار هکتار هدف‌گذاری آغاز شده،  تاکنون یک هزار هکتار زیر کشت رفته و مابقی در آینده‌ای نزدیک زیر کشت می‌رود.



وی یکی از مشکلات موجود در حوزه معیشت کشاورزی را عدم ارتباط کافی میان کشاورز و دانشمندان حوزه کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: با حضور مهندسین بسیجی کشاورزی در روستاها، کشاورزی به سمت اقتصادی و علمی شدن می‌رود که در نتیجه محصولات تولیدی و همچنین کیفیت آن در استان افزایش خواهد یافت.‌


کد خبر 1186169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha