به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجتالاسلام مهدی اخوانصباغ» در حاشیه بازدیداز نمایشگاه کتاب، قرآن و محصولات فرهنگی خوزستان، در جمع خبرنگاران، با تاکید بر استمرار چنین نمایشگاههایی جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی و قرآن اظهار کرد: از نقاط قوت این نمایشگاه این است که مدیریت اجرایی آن برعهده مردم و مؤسسات مردمی است و نهادها و دستگاههای اجرایی کشور، پشتیبان این حلقه میانی شدهاند که امیدواریم شاهد پیشرفت آن در سالهای آتی باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان به رویکرد سازمان تبلیغات در جهاد تبیین اشاره کرد و افزود: بعد از تاکید مقام معظم رهبری بر موضوع جهاد تبیین، سازمان تبلیغات اسلامی کشور راهبردی را در موضوع جهاد تبیین و ایجاد شبکه منجسم تبیینگران را در کشور تدوین کرد و این ظرفیت را در تمام بخشها و تشکلهایی که با این سازمان در ارتباط هستند را فعال خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: ظرفیتهای خیلی خوب و نابی از مجموعههای مردمی، مؤسسات، خانههای قرآن، تشکلهای مذهبی، هیئات، ائمه جماعات و مبلغان و بانوان فرهیخته وجود دارند که همه این ظرفیتها را با نگاه جهاد تبیین، به کار خواهیم گرفت.
حجتالاسلام اخوانصباغ بر انسجام و وحدت از تمام ظرفیتهای استان به ویژه در بخش نیروی انسانی تاکید کرد و ادامه داد: باور داریم که در یک جنگ فرهنگی پیچیده و ترکیبی قرار گرفتهایم و به فرموده مقام معظم رهبری در این جنگ ترکیبی باید حمله ترکیبی کرد و اصلیترین رویکرد ما در این زمینه این است که کارهای خود را از حالت انفعال خارج و به حالت فعال تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه در این فضا نگاه ویژه به مردم و استفاده از ظرفیتهای مردمی بسیار مهم است تصریح کرد: در جنگ تحمیلی کار به مردم سپرده شد و حضور بسیجیوار، جنگ را به پیروزی رساند و اکنون دشمن دائما در حال برنامهریزی و ایجاد ظرفیتهای جدید برای مقابله است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان ابراز کرد: در این راستا میطلبد با ایجاد آرایش جنگی، جبهه انقلاب اسلامی و جبهه جهاد فرهنگی را به صورت ویژه جدی بگیریم که این امر منوط به اخلاص، برنامهریزی، نوآوری و استفاده از همه ظرفیتها است و در این زمینه تا رسیدن به مطلوب فاصله داریم.
وی در خصوص رویکرد جدید سازمان تبلیغات خوزستان نسبت به فعالیتهای قرآنی عنوان کرد: خوزستان یکی از استانهایی است که در فضای قرآن، ظرفیتهای بسیاری دارد و باید به اوج دهه شصت و هفتاد کارهای قرآنی در کشور به ویژه در خوزستان برگردیم.
حجتالاسلام اخوانصباغ با تاکید بر فعال شدن ظرفیتهای آموزشی و ظرفیت حفظ قرآن که مطالبه رهبر انقلاب است خاطر نشان کرد: جهاد تبیین را میتوان در فضای دارالقرآن زنده نگه داشت و باید معارف قرآنی و سبک زندگی قرآنی را توسعه دهیم.
وی یاد آور شد: قبل از محتوا، باید به سراغ شبکهسازی شبکههای مختلفی که در حوزه قرآن وجود دارد برویم و استادان، پیشکسوتان، قاریان، حافظان، معلمان، مفسران و مبلغان را در اختیار قرآن قرار دهیم و تمام بدنه سازمان و مرتبطان را باید با قرآن و معارف قرآنی آشنا و حرکت قرآنی خود را برگرفته از قرآن برنامهریزی کنیم.
نظر شما