«فرزاد شریفی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام اظهار کرد: صنایعدستی هر منطقهای را نشاندهنده قدمت و جایگاه تاریخی آن دانست و با بیان اینکه باید از هنرمندان این حوزه حمایتهای ویژهتری بشود اضافه کرد: «صنایع دستی استان ظرفیت بسیار خوبی برای ایجاد اشتغال پایدار است.
شریفی یکی از راههای رونق گردشگری را توجه به صنایع دستی دانست و گفت: اهمیت، نقش و جایگاه هنر صنایع دستی به عنوان میراثی ماندگار از طرفی ترویج، معرفی و آموزش آن به نسل آینده باید بیشتر از اینها مورد توجه متولیان ذیربط قرار گیرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام افزود: سهم استان ایلام از تسهیلات تبصره 18 حوزه صنایعدستی 140 میلیارد ریال است که تاکنون 40 میلیارد ریال آن پرداخت شده و مابقی آن در حال پرداخت است.
شریفی یادآور شد: 40 نفر از فعالان صنایعدستی ایلام که برای دریافت تسهیلات تبصره 18 به بانکهای عامل معرفی شدهاند، مشکلات موجود در پروندههایشان رفع و این تسهیلات را دریافت کردند.
وی ادامه داد: بازپرداخت این تسهیلات پنج ساله با سود 10 درصد و یک سال تنفس است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام اضافه کرد: «هم اکنون در این استان ۳۳ رشته صنایعدستی سنتی و هنری در قالب بیش از ۱۳۰ کارگاه با هشت هزار صنعتگر فعال است.
۶۳۳ صنعتگر حوزه صنایعدستی استان ایلام تحت پوشش خدمات بیمه تامیناجتماعی هستند.
نظر شما