به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «امیرحجت مرادی» پنجشنبه(۲۶ خرداد) با بیان اینکه در سال ۱۳۳۲ جمعیت قرآنییان در استان گیلان توسط فرهنگیان و بازاریان تشکل شد اظهار داشت: چند سال قبل ایدهای مطرح شد برای ایجاد مجموعهای قرآنی با محوریت مردمی تا مسایل و موضوعات مبتلابه، تجربیات و راهکارها در آنجا مورد واکاوی قرار بگیرد.
مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکلهای قرآن و عترت گیلان اذعان کرد: جامعه قرآنی با تکثر مواجه است بنابراین هرکدام از آنها دغدغه خاص خود را دارند و مجبوریم انجمنها و اتحادیههای مختلفی را در این راستا تشکیل دهیم تا ذیل جمعیت قرآنیان گیلان فعالیت کنند.
وی ابراز داشت: پیشکسوتان قرآنی استان گیلان امروزه در کنار مسائل فنی، با مسائل معیشتی و بیمهای و نظایر اینها مواجهند که باید مشکلاتشان در همان مجموعه تخصصی خودشان مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکلهای قرآن و عترت گیلان با تاکید بر اینکه ۱۱ مجموعه تخصصی قرآنی در استان وجود دارد افزود: امروز از بطن جامعه قرآنی مجموعههایی ایجاد شده و خودشان در حال رفع مشکلات و دغدغه هایشان هستند.
مرادی مستقل عمل کردن جامعه قرآنی استان گیلان با محوریت مردم را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: این جامعه قرآنی از طرفی بازوی سیاستهای حاکمیتی است و از طرفی دیگر مطالبات جامعه قرآنی را پیگیری میکند.
وی اینکه جامعه قرآنی استانی گیلان وابسته به هیچ مجموعه و جریان خاصی نیست را متذکر شد و افزود: جمعیت قرآنی استان گیلان درصدد ساماندهی سلایق افراد نیست و در اصول، مبانی کلی و چهارچوبها هیچ اختلاف نظری با یکدیگر ندارند.
مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکلهای قرآن و عترت گیلان ادامه داد: جامعه قرآنی استان گیلان شاید در حوزههای جزئی نظیر آموزش، شیوهها و نحوه ارائه مطالب با هم اختلاف نظرهایی داشته باشند و این اختلاف نظرها اتفاقا نشان دهنده پویایی آن محسوب میشود.
مرادی خاطرنشان کرد: روز جمعه(۲۴ تیر) و مصادف با میلاد امام هادی(ع) انتخابات مجامع تخصصی جامعه قرآنی استان گیلان برگزار میشود که به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.
نظر شما