محمد وحیدی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به آسیب های نظام آموزشی در دوران کرونا گفت: یکی از آسیب های دوران کرونا به نظام آموزشی است که آموزش مجازی باعث کاهش میزان یادگیری دانش آموزان شده است چون ارتباط مستقیم بین معلم و شاگرد به ویژه در پایه های پایین ابتدایی وجود نداشت و این عدم ارتباط عاطفی به نظام آموزشی لطمه زده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از دانش آموزان به اینترنت و گوشی دسترسی نداشتند و این دانش آموزان آسیب دیدند یعنی افت تحصیلی ناشی از عدم دسترسی به امکانات داشتند.
وی بیان کرد: به هر حال این مسایل به نظام آموزشی آسیب زده است و باید جبران شود البته ما مزیت هایی هم در دوره آموزش مجازی داشتیم که آنها را باید برای مدرسه و سیستم آموزشی حفظ کنیم.
نماینده بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: قریب دو میلیون دانش آموز از آموزش مجازی آسیب دیدند و طبق ارزیابی ها این تشخیص داده شده است باید فاصله دوره آموزشی که در تباستان است را به دوره بازآموزی تبدیل کنیم و برای بچه هایی که به واسطه آموزش های دوره کرونا آسیب دیدند، کلاس های جبرانی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: باید ستاد ملی کرونا پشت این مسئله باشد و اعتبارات آن را هم در نظر بگیرند. اتفاقا ستاد ملی کرونا بخشی از اعتباراتی که داشته است برای رفع آسیب های اجتماعی است و آسیب عدالت آموزشی که مبنای عدالت اجتماعی است در درازمدت برای کشور سنگین تر است و باید این مسئله جبران شود.
وی خاطرنشان کرد: البته ستاد ملی کرونا در این زمینه قول داده است که اعتبارات را برای این مهم اختصاص دهد.
نظر شما