به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، آسیب های نظام آموزشی جبران شود، بازدید رئیس جمهور از مجتمع ۹۸۰ واحدی سبحان در قرچک ورامین، مراقب باشیم انحراف از مکتب امام (ره) اتفاق نیفتد، نقش بسیار مهم حاج قاسم در سازماندهی نیروی مقاومت از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در شنبه ۲۸ خرداد است.
مراقب باشیم انحراف از مکتب امام (ره) اتفاق نیفتد
حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر بحث هویت زدایی از انقلاب گفت: انقلاب یک اسم بدون معنا و کالبد بدون محتوا نیست. ما در طول تاریخ گذشته اسلام زمان هایی را تجربه کرده ایم که اسم اسلام بر بسیاری از حکمرانی ها اطلاق می شد اما از نظر محتوا، محتواهای غیر دینی و عدالت محور بر این جوامع حاکم بوده است.
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر ما شاخصه های انقلاب و نظام اسلامی را در گسترش عدالت و پرداختن به ارزش ها ببینیم، اگر خدای ناکرده روند نظام اسلامی به گونه ای رقم بخورد که اطلاق اسم اسلام بر آن شود ولیکن از آن آیتم های اسلامی دور شود، این هویت زدایی می شود که جلوه این در رفتار کارگزاران و حکمرانان و توده مردم تجلی پیدا می کند.
وی ادامه داد: اگر حکمرانان و سیستم اداری ما به گره گشایی از کار مردم نپرداخت، وظیفه شناسی و آیتم های عدالتی را سرلوحه کار خودش قرار داد و از آن طرف اعتماد و وفاداری مردم به حاکمیت کم شد ولو اینکه اسم اسلام و انقلابی بر آن بماند اما از هویت تهی می شود. هشدارهایی که مقام معظم رهبری دادند بر همین اساس است که مواظب باشیم.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد: مقام معظم رهبری در مورد مکتب امام خمینی (ره) نیز چندین سال است که هشدار می دهد که تحریف در مکتب امام اتفاق نیفتد یعنی امام باشد و کالبد سیستمی که امام پایه گذاری کرده باشد ولی از رفتار و منش و چهارچوب هایی که امام به آن معتقد بود خبری نباشد این انحراف از مکتب امام و همین مسئله در انقلاب اسلامی هم می تواند اتفاق بیفتد.
آسیب های نظام آموزشی جبران شود/ ستاد ملی کرونا اعتبار اختصاص دهد
محمد وحیدی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به آسیب های نظام آموزشی در دوران کرونا گفت: یکی از آسیب های دوران کرونا به نظام آموزشی است که آموزش مجازی باعث کاهش میزان یادگیری دانش آموزان شده است چون ارتباط مستقیم بین معلم و شاگرد به ویژه در پایه های پایین ابتدایی وجود نداشت و این عدم ارتباط عاطفی به نظام آموزشی لطمه زده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از دانش آموزان به اینترنت و گوشی دسترسی نداشتند و این دانش آموزان آسیب دیدند یعنی افت تحصیلی ناشی از عدم دسترسی به امکانات داشتند.
وی بیان کرد: به هر حال این مسایل به نظام آموزشی آسیب زده است و باید جبران شود البته ما مزیت هایی هم در دوره آموزش مجازی داشتیم که آنها را باید برای مدرسه و سیستم آموزشی حفظ کنیم.
نماینده بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: قریب دو میلیون دانش آموز از آموزش مجازی آسیب دیدند و طبق ارزیابی ها این تشخیص داده شده است باید فاصله دوره آموزشی که در تباستان است را به دوره بازآموزی تبدیل کنیم و برای بچه هایی که به واسطه آموزش های دوره کرونا آسیب دیدند، کلاس های جبرانی داشته باشیم.
بازدید رئیس جمهور از مجتمع ۹۸۰ واحدی سبحان در قرچک ورامین
آیت الله سید ابراهیم رییسی، امروز شنبه ۲۸ خرداد در بخش دیگری از سفرهای دولت سیزدهم به شهرستانهای استان تهران، به ورامین سفر کرد و در نخستین برنامه، از مجتمع مسکونی ۹۸۰ واحدی سبحان در شهر قرچک بازدید کرد. رئیس جمهور در این بازدید میدانی با توضیح وزیر راه و شهرسازی و استاندار تهران در جریان مشکلات پیش روی بهرهبرداری از آن قرار گرفت.
این مجتمع مسکونی ۹۸۰ واحدی، ۱۲ سال پیش تکمیل شده، اما به دلیل بدهی، به مردم واگذار نشده است. بخش خصوصی، ساخت مجتمع مسکونی سبحان قرچک در سال ۱۳۸۴ آغاز کرد، اما با وجود تکمیل تقریبی مجتمع، به دلیل اینکه مجری طرح، توانایی بازپرداخت بدهیها را نداشت، صندوق اعتباری توسعه، آن را در ازای مطالبات، مصادره کرد.
پس از ورشکستگی صندوق اعتباری توسعه نیز این مجموعه در ازای بدهیهای این صندوق به بانک مرکزی واگذار شد.
قرار است در نشست امروز شنبه شورای اداری شهرستان ورامین در راستای نهضت تکمیل طرحهای نیمه تمام در سفرهای استانی دولت سیزدهم، درباره تعیین تکلیف و بهرهبرداری از این مجتمع، تصمیمگیری شود.
حاج قاسم سلیمانی نقش بسیار مهمی در سازماندهی نیروی مقاومت داشت
ژنرال هشام جابر، فرمانده اسبق لبنان و رئیس مطالعات استراتژیک خاورمیانه شب گذشته (جمعه 27 خرداد) در برنامه گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه شهادت فرمانده حاج قاسم سلیمانی یک جنایت تروریستی بزرگ بود که یک کشور بزرگ این را مرتکب شد و این در عنوان تروریسم دولتی میگنجد، گفت: شهادت شهید سلیمانی موجب شد نیروهای آمریکایی و رژیم صهیونیستی امنیت کمتری داشته باشند؛ موشک باران پایگاه عین الاسد صحنه بسیار دردناکی برای نیروهای آمریکایی بود.
ژنرال هشام جابر با بیان اینکه اگر موشک باران پایگاه عین الاسد با هدف کشتن نیروهای آمریکایی انجام میشد نیروهای بسیاری کشته میشدند، اما هیچ سرباز آمریکایی در این عملیات کشته نشد، گفت: این عملیات موجب شد جلوی رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا برای عملیات تروریستی دیگری گرفته شود.
فرمانده اسبق لبنان و رئیس مطالعات استراتژیک خاورمیانه با بیان اینکه شکی نیست که شهید فرمانده حاج قاسم سلیمانی نقش برجستهای که تاریخ آن را ثبت خواهد کرد داشته است، گفت: نقش ایشان در سازماندهی محور مقاومت از ایران گرفته تا عراق و لبنان و آن چه که محور مقاومت انجام داد و بر ضد سازمان داعش جهاد کرد این فضل بسیار بزرگ برای شهید قاسم سلیمانی است.
وی با اشاره به اینکه دشمن و دوست همه اعتراف میکنند که حاج قاسم سلیمانی نقش بسیار مهمی در سازماندهی نیروی مقاومت داشت و باعث شد که نیروی مقاومت پاسخ بسیار قوی به دشمن اسرائیلی بدهد، هیچ کس نمیتواند این دور را انکار کند، گفت: با توجه به عملیات سیف القدس و آن موشکهایی که طی ۱۲ روز به مناطق مختلف رژیم صهیونیستی اصابت شد بفرمایید آن چیزی که الآن مورد صحبت ماست نشانگر ضعف و خفت رژیم صهیونیستی است یا تقویت محور مقاومت یا برایندی از هر دو؟
ژنرال هِشام جابربا بیان اینکه این پیشرفت چشمگیری در قدرت مقاومت بود و حتی دشمن اسرائیلی غافلگیر شد، گفت: در طی عملیات سیف القدس موشکهای نقطه زن و بسیار دقیقی ظاهر شد که دشمن صهیونیست آنها را پیش بینی نمیکرد، برای اولین بار شنیدیم که موشکهای غزه باعث خسارتهایی در فلسطین اشغالی شد و میتوانیم آنها را مقایسه کنیم با موشکهای پیشرفتهای که دشمن صهیونیستی درباره آنها صحبت کرد مقایسه کرد.
منطقه پس از شهادت حاج قاسم برای نیروهای آمریکایی و صهیونیستی ناامنتر شده است
سعد الله زارعی، کارشناس ارشد مسائل سیاسی شب گذشته (جمعه 27 خرداد) در برنامه گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه پس از شهادت حاج قاسم، منطقه برای نیروهای آمریکایی و صهیونیستی ناامنتر شده است، گفت: آمریکاییها در منطقه غرب آسیا بیش از ۳۴ پایگاه نظامی دارند و دو سرفرماندهی دارند، یک سرفرماندهی مربوط به نیروی دریایی میشود که در منامه مستقر است و یک سرفرماندهی در منطقه تحت عنوان فرمانده سنتکام شناخته میشود که فرمانده نظامی- عملیاتی آمریکا در غرب آسیا است؛ بنابراین یک حجم قابل توجهی از نیروهای نظامی را آمریکاییها در منطقه ما مستقر کردند از ترکیه تا کشورهای مشترک المنافع تا پایگاههایی که در پاکستان، کشورهای عربی جنوب خلیج فارس دارند، حجم عظیمی از نیروها در اینجا مستقر است.
وی ادامه داد: منتها در این که استقرار نیروی نظامی لزوماً به معنی اقتدار باشد، لازمه اش این است که اینها در اهداف خودشان موفق باشند، اگر یک نیروی نظامی بسیار گسترده و مجهز وجود داشته باشد، اما قدرت تحرک و عملیاتی به اندازه کافی نداشته باشد نمیتواند به عنوان یک عامل قدرت برای آن کشور محسوب بشود.
زارعی با اشاره به اینکه آمریکاییها در منطقه بیش از ۳۰۰ هزار نیروی نظامی دارند، اما این نیروی نظامی امروز برای امنیت خودشان دچار مشکل شده است به گونهای که ناگزیر شدند، گفت: نیروهای نظامی که در عراق داشتند، کاهش دهند به خاطر این که به طور متوالی در معرض هجمههای مردم عراق قرار داشتند، در جاهای دیگر هم آمریکاییها نتوانستند امنیت نیروهایشان را فراهم کنند.
کارشناس ارشد مسائل سیاسی با بیان اینکه آمریکاییها هیچ جا نیروی نظامی نمیبرند مگر اینکه دو شرط امنیت جانی نیروهایشان و بحث کاپیتولاسیون را در آن کشوری که مستقر میشوند فراهم کنند، اما این دو شرط اکنون در عراق، سوریه و مناطق دیگر به خطر افتاده است
وی درباره اینکه شهید سلیمانی برای آمریکاییها و رژیم صهیونیستی خطرناکتر از سردار سلیمانی است، گفت: یک نکته بسیار مهم این است که به محض این که آمریکاییها اقدام به ترور سردار سلیمانی کردند جامعه آمریکا و هیأت حاکمه دچار یک دو دستگی و اختلاف اساسی شد. اختلافشان بر نمیگشت به این که کسانی مخالف به شهادت رساندن سردار سلیمانی باشند، آمریکاییها در ضدیت و دشمنی با جمهوری اسلامی و سردار سلیمانی متحد بودند، اما نگرانی از پیامد شهادت سردار سلیمانی، آمریکا را بلافاصله دو شقه کرد و ما هر چه جلوتر آمدیم بر تعداد کسانی در هیأت حاکمه آمریکا که با ترور مخالف شدند یعنی گفتند این به نفع ما نشده، امنیت ما را افزایش نداده اضافه شد.
کارشناس ارشد مسائل سیاسی با اشاره به اینکه به یک جملهای از رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که در همان روز سیزدهم دی ماه که سردار سلیمانی در سال ۹۸ به شهادت رسید اشاره میکنم پلوسی در این صحبت میگوید نمیتوان جان نیروهای نظامی، دیپلماتها و دیگران را با انجام اقدامات نامناسب و تحریک آمیز بیشتر، به خطر بیندازیم، گفت: حمله دیشب تشدید خشونتهای خطرناک را به دنبال خواهد داشت که حالا مشابه این را ایلیوت آنگل که رئیس کمیته روابط بین الملل مجلس نمایندگان آمریکا هم هست در همان روز بیان میکند و همین طور آدام اسمیت که رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا هم هست آمریکا را متهم میکند به این که درک نکرده که این موضوع چه پیامدهایی را داشته، میگوید نبود راهبرد منسجم، به بحرانی شدن روابط بین واشنگتن و تهران که اساساً متشنج است، منجر شده است. یعنی هیأت حاکمه را متهم میکند که در مسیر تشنج آفرینی حرکت کرده است.
نظر شما