تجدید عهد خادمان نهضت تبلیغات اسلامی با آرمان‌های امام خمینی(ره) / تقدير از فعالان مردمي عرصه تبليغ

همزمان با روز تبلیغ و در چهل و یکمین سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی، مدیران اين سازمان با آرمان‌های حضرت امام(ره) تجدید عهد کردند و از برگزیدگان عرصه تبلیغ مردمی تجلیل به عمل آمد.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ صبح امروز یکم تیرماه1401، حسینیه جماران میزبان مدیران ارشد سازمان تبلیغات اسلامی و فعالان عرصه تبلیغ بود که برای تجدید میثاق دوباره با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب و با هدف معرفی و تجلیل از الگوهای برتر تبلیغ مردمی  گرد هم آمده بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئيس سازمان تبليغات اسلامي در ابتدای اين مراسم با بیان اينکه باورمان این است که آن پیرمرد الهی که روزی روی صندلی حسينيه جماران می‌نشست با جان دل با این مردم سخن می‌گفت، افزود: آن مرد الهي به همه ثابت كرد كه تا آستانه مرزهای عصمت پیش رفتن و علی‌وار زیستن افسانه نیست. ید و عصای موسوی، دم عیسوی، بیان مصطفوی به مردگان جان بخشید و به این کالبد بی‌روح حیات بخشید؛ او همه چیز بود. ریشه همه خیرها در این زمانه بود و حاج قاسم‌ها در مکتب او بزرگ شدند. امام(ره) حق حیات به گردن ما دارد. او احیاگر بود، وگرنه ما قیام لله نمی‌دانستیم. امام مانند پدری که دست کودکش را می گیرد قیام را به ما یاد داد.

 

 


رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، قیام لله را توصیه امام در سال‌های مختلف دوران انقلاب دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب، امام خمینی(ره) را با قیام‌ لله تقریر می‌کنند و می‌فرمایند که زیربنای افکار و فعالیت‌های ایشان قیام‌لله بود و این تقریر خیلی اهميت دارد و تکلیف ما را مشخص می کند.
حجت‌الاسلام و المسلمين قمی با اشاره به اینکه ما خود را در تبیین مکتب امام(ره) موظف می‌دانیم؛ اذعان کرد: کسانی که امروز از ایشان با افتخار تجلیل می‌کنیم در حقيقت در تبیین حقیقت زحمت مي‌كشند و گامی در این راه برمي‌دارند. برای تبیین مکتب امام باید زیربنای فکری ایشان‌ را شناخت و فهم عمیق از قیام‌لله داشت. فهم عمیق این قیام، مسیر ورود به اسلام‌ناب  و مکتب امام است.


به گفته رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، قیام‌لله در تمامی لحظات زندگی حضرت امام(ره) نمود داشت و ایشان دانشمند، فیلسوف و حکیم بودند و تمام زندگی شان در قیام لله خلاصه می‌شد. مراقبه ایشان و سلوک ایشان قیام لله بود. انقلاب ایشان و هدف قیامشان که اقامه عدل و قسط بود در مسیر قیام‌ لله بود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اذعان این نکته که قیام لله به عنوان یکتا موعظه پروردگار، مفهوم بسیار عمیقی دارد، افزود: همه مسائل از اینجا شروع می‌شود که قیام لله باشد، چون همه چیز از اینجا آغاز می‌‌شود.


حجت‌الاسلام و المسلمين محمد قمي، این جلسه  را تجدید عهد با امام راحل برشمرد و ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی در تبیین قیام‌لله کوتاهی نخواهد کرد. هر کدام بیش از بقیه موظفیم مسئله قیام لله را در خود جست‌وجو کنیم. این کلمه قیام لله تنها راه اصلاح دو جهان است. امروز ما باید در ارزیابی و تحلیل خود به این موضوع برسیم که تا چه میزان‌ در مسیر قیام لله قرار داریم. این مسئله زیربنا و مقدمه قیام ناصر است. قیام لله سراسر اخلاص است. شاهراه حرکت به سمت جامعه‌سازی و مقاصد بلند تمدنی است.
رییس سازمان تبلیغات با تاکید بر اینكه ما باید تمام برنامه‌های خود در سازمان‌تبلیغات اسلامی را در همین جهت قرار دهیم، اذعان کرد:  در زمانه جهاد تبیین برای هم قدم شدن با امام راحل باید اهل قیام لله باشیم. این مسئله مفهومی ذهنی نیست که آن ‌را برای مردم تبلیغ کنیم. ما در این دوران جنگ تبلیغاتی و در چکاچک شمشیر جهاد تبیین که وظیفه آن به میدان آوردن مردم است، باید به خود سخت بگیریم و در راستای مضمون قیام لله خود را ارزیابی کنیم.

 


حجت الاسلام محمد قمی در پایان با تاکید براینکه باید در این مسیر باری از روی دوش امام عصر(عج)برداریم، اظهار کرد: باید برای خادمی مردم در مسیر بهره‌مندی ایشان از مکتب ناب اسلاب محمدی به قیام لله متکی باشیم و به خود سخت بگیریم. ما در این قیام لله متعهدیم که کوتاهی نکنیم و کاری کنیم تا مردم خود به میدان آمده و شاهد فتوحات شکوهمندي باشیم. ما متعهد می‌شویم که سختگیرانه قیام لله را بر خود جدی گرفته و آن‌ را مرور کنیم.
در ادامه این مراسم، از حجت‌الاسلام‌ تجریشی به عنوان معاون پيشين راهبردي سازمان تبليغات اسلامي تكريم و به جاي ايشان، حجت‌الاسلام سهرابی معرفي شد. حجت‌الاسلام سهرابی در سخنان کوتاهی به برنامه های آینده اين معاونت اشاره کرد و حجت‌الاسلام تجریشی هم برلزوم سوال کردن درباره مسئوليت‌هاي گذشته و آينده، تاکید کرد. شعرخوانی احمدبابایی، شاعر آیینی درباره جهاد تبيين و همچنين فضايل حضرت امير(ع) نيز بخش دیگری ازاین مراسم بود.


بخش پاياني مراسم روز تبليغ سازمان تبليغات اسلامي به تقدير از فعالان مردمي عرصه تبليغ اختصاص داشت. امسال برگزیدگان مردمی عرصه تبلیغ از اقشار مختلف انتخاب شده بودند؛ از عباس موزون براي تهيه و توليد برنامه ماه رمضانی «زندگی پس از زندگی» تا محمد انصاری، فوتبالیست براي تاسیس مدرسه فوتبال شهید هادی. همچنین در اين بخش از رضا صیادی به خاطر توليد برنامه «احكام به زبان ساده» كه از شبكه سوم سيما پخش مي‌شود قدرداني شد. برگزيده بعدي محمد عمومحمدی بود، صاحبخانه‌ای که سال‌هاست 7 آپارتمان خود در محله نازی آبا را به طور رایگان در اختیار زوج های جوان قرار می دهد .

 

 

در اين مراسم از  محمد تهرانچی، مدیرعامل نرم افزار باد صبا نيز تقدير شد. نرم‌افزار بادصبا توانسته با 2 میلیون نصب، رتبه نخست کاربردی‌ترین اپليكيشن را به نام خود ثبت كند. از دیگر برگزیدگان اين مراسم حجت الاسلام عباس شیرانی، امام جماعت مسجد جوادالائمه اهواز بود كه به شكل خودجوش برنامه های جهاد تبیین برای مساجد و ائمه جماعات برگزار مي‌كند. از مهدی تورانلو هم در اين مراسم به خاطر برگزاری 22 نشست 2 ساعته با محوریت جهاد تبیین با حضور اساتید مختلف تقدير شد. خانم عرب نژاد از کرمان هم به خاطر برگزاری جلسات و جشن های دانش آموزی و انتقال معارف اسلامي به کودکان و نوجوانان مورد تقدير قرار گرفت.

خانم صاحبکار گلستانی از مشهد هم در جمع تقدير شدگان قرار داشت. ايشان به دليل ایجاد شبکه فعال 300 نفری بانوان در عرصه تبیین با زبان قرآن و روایات مورد تقدير قرار گرفت. از حجت‌الاسلام وکیل پوراز قم نيز به دليل برگزاری جلسات تدریس و تبیین جهاد تبیین و اعزام مبلغ به سراسر کشور قدرداني شد. يكي ديگر از تقديرشدگان، محمد حاجی اسماعیلی از قم بود. او به كمك 80 طلبه و روحانی در 12 شهرستان منطقه بلوچستان فعاليت دارد و دوره‌های عمومی برای 20 هزار نفر از دانش آموزان اهل سنت برگزار كرده است.
برنامه با صحبت‌های حجت الاسلام و المسلمين تحريري پیرامون  لزوم تبلیغ در آیات قران ادامه یافت و مرثیه‌خوانی حاج محمدرضا طاهری و امضای میثاق‌نامه و تجدید عهد با امام خمینی(ره) توسط شركت‌كنندگان، حسن ختام اين مراسم بود.

 

 

کد خبر 1188559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha