نیاز‌های عاطفی و معنوی انسان  بیشتر از نیاز‌های جسمانی او باید مورد توجه قرار گیرد

آشنا گفت: همان‌گونه که بشر نیازمند نیاز‌های اساسی مانند آب و غذا بوده، نیاز به محبت نیز دارد و این نشان می دهد که نیاز‌های عاطفی و معنوی انسان به‌ مراتب بیشتر از نیاز‌های جسمانی او باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، دهه نودی های کمیته امدادی در شهرستان بهمئی با موضوع «سلام فرمانده» در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهمئی حضور پر شور داشتند.

«رسول جهاندیده در جمع پر شور خانواده ها و دهه نودی های شهرستان که در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهمئی برگزار شد با تقدیر از تلاش های صورت گرفته در راستای برگزاری این آئین، گفت: رسالت مهم کمیته امداد فقر زدایی و حمایت از محرومان واقعی جامعه است.

مدیر کمیته امداد شهرستان بهمئی افزود: در همین راستا کمیته امداد لیکک در سال ۱۴۰۰به تعداد سه هزار و ۳۰۰ خانوار در سر فصل های کمک معیشت ماهیانه، جهیزیه، تامین لوازم ضروری اعم از سرمایشی و گرمایشی شامل کولر، یخچال، بخاری، آبگرمکن و احداث ساختمان اداری را انجام داده است.

وی ادامه داد: به همت مدیرکل این نهاد و حوزه مدیریت مسکن استان، مسکن مددجویان اعم احداث، تعمیرات انشعابات، لوله کشی گاز، امور فرهنگی، پرداخت وام دانشجویی، پرداخت شهریه دانشجویان، کمک هزینه تحصیلی طلاب و دانش آموزان، مشاوره تحصیلی و خانواده، برگزاری مناسبات روز، ارتقاء بینش کارکنان، اجرای طرح فلاح، اشتغال،، پرداخت وام اشتغال به مددجویان و فرزندان مددجو، جلب مشارکت خیرین، جمع آوری زکات، جمع آوری صدقات، اجرای طرح اکرام ایتام و اجرای جشن های ملی عاطفه ها و نیکوکاری، پرداخت وام قرض الحسنه، پرداخت هزینه های درمانی و دهها خدمت عملی شده است.

حجت الاسلام صالح ویسی، امام جمعه موقت بهمئی هم در این آئین با تقدیر از تلاش های صورت گرفته در راستای ویژه برنامه های فرهنگی، به بررسی خدمات پیش و پس از انقلاب پرداخت و گفت: باید خدمات نظام و انقلاب را به خوبی درک و برای عموم به خوبی تبیین کرد.

 

**سروان پاسدار جهانگیر آشنا هم در این آئین با اشاره به مهم ترین موضوعات امروز جوانان و نوجوانان که نیاز است مورد توجه خانواده و مسئولان قرار گیرند اشاره کرد و گفت: نخستین موضوعی که وجود دارد، بحث فقر عاطفی بوده که نیازمند توجه ویزه است.

مسئول بسیج ادارات شهرستان بهمئی افزود: به درستی روشن‌ شده که عمده‌ترین فقر بشریت در جامعه ماشینی و صنعتی در جهان معاصر، فقر فرهنگی و عاطفی و مهم‌ترین مشکل جوانان و نوجوانان امروزی در خانواده‌ها کمبود عاطفه و عشق و محبت است.

وی ادامه داد: همان‌گونه که بشر نیازمند نیاز‌های اساسی مانند آب و غذا بوده، نیاز به محبت نیز دارد و این نشان می دهد که نیاز‌های عاطفی و معنوی انسان به‌ مراتب بیشتر از نیاز‌های جسمانی او مورد توجه قرار گیرد.

آشنا یادآور شد: مهم‌ترین دلیل ناسازگاری فرزندان در خانواده‌ها و عامل بسیاری از ناهنجاری‌ها مانند فرار از خانه و امثال آن، ریشه در کمبود عشق، عاطفه و محبت دارد.

مسئول بسیج ادارات شهرستان بهمئی خاطرنشان کرد: فقر عاطفی موجب می‌شود شخصیت انسان در نزد خود حقیر و پست به نظر آید و فرد کرامت و عزت خود را از دست بدهد که چنین انسانی آبرو و عزت خود را برباد رفته پنداشته و به هرکاری دست می‌زند.

وی عنوان کرد: در ارتباط با همین مسئله، حدیثی از امام هادی علیه‌السلام وجود دارد که می‌فرمایند:«مَنْ هانَتْ عَلَیهِ نَفْسَهُ فَلا تَأمَنْ شَرُه، کسی که شخصیت خود را خوار و ذلیل پندارد، از شر او ایمن مباش.»

آشنا در موضوع دوم به بحث جنگ شناختی پرداخت و افزود: جنگ شناختی امروزه یکی از جدی ترین حوزه‌ها جهت تأثیرات آرام و خزنده بر سبک زندگی، نگرش و باور افکار عمومی است.

مسئول بسیج ادارات شهرستان بهمئی افزود: در کشور ما دشمن با بهره‌گیری از موارد بالا نسبت به سست کردن و بی‌ارزش جلوه دادن مقدسات و اعتقادات، سعی بر آن دارد تا ما را نسبت به ارزش‌های اسلامی مانند جهاد کردن، تقدس جایگاه ارزشمند خانواده و حکومت اسلامی بی‌تفاوت کند.

وی خاطرنشان کرد: بهترین راه برای مقابله با این نوع جنگ شناختی، ارتقای آگاهی و سطح بالای سواد رسانه‌ای در جامعه و افزایش هوشیاری عمومی است.

آشنا گفت: باید دولت، سازمان‌های مسئول همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی و مردم به‌ عنوان طعمه‌های هدف این جنگ، نسبت به این مسئله نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

کد خبر 1189536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha