تاثیر سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات در استانها اثر مستقیم در اشتغالزایی دارد

سهم ایران در رشد اقتصاد دیجیتال با کشورهای دنیا فاصله زیادی دارد که باید سریعتر رشد کند. تاثیر سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات در استانها اثر مستقیم در اشتغالزایی دارد

به گزارش  خبرگزاری شبستان از زاهدان، مجید سلطانی در مراسم آغاز عملیات نهضت جهادی توسعه فیبر نوری مخابرات ایران در زاهدان اظهار داشت: امیدواریم پایان سال بتوانیم کارنامه خوبی در موضوع فیبرنوری در سیستان و بلوچستان ارائه کنیم.

وی گفت: در این چند سال به صنایع دانش بنیان تکیه کرده ایم و امسال سال اشتغالزایی دانش بنیان و تولید است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: تفکر و اقدام جهادی از سوی تصمیم گیران و بازیگران صنعت، لازم بودن سیاست های بالادستی و مصوب در اقتصاد مقاومتی از سوی همه نهادهای اثرگذار، نهادینه سازی رویکرد دانش بنیان در صنعت بزرگ ارتباطات و فناوری اطلاعات و هم افزایی عملیاتی با استفاده از نقش آفرینی مردم در اقتصاد صنعت از الزاماتی است که اگر انجام نشود توسعه استان اتفاق نخواهد افتاد.

وی بیان کرد: در اقتصاد کشور و تولید ناخالص ملی تقریبا فناروری اطلاعات در ایران زیر یک درصد است که در برخی کشورها از هفت درصد و گاهی از ۱۰ درصد بیشتر است.

سلطانی گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص ملی ایران از ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰  از ۳.۸ به ۶.۹ دهم رسیده اما میانگین جهانی ۲۲.۵ است بنابراین سهم ما در رشد اقتصاد دیجیتال فاصله زیادی دارد که باید سریعتر رشد کند.

وی افزود: تاثیر مثبت اقتصاد دیجیتال در اشتغالزایی یکی از مباحث مورد نظر شعار سال نیز است و تاثیر سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات در استانها اثر مستقیم در اشتغالزایی دارد و دنیا در اقتصاد دیجیتال این را تجربه کرده و موضوع بین المللی و استاندارد است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: این شرکت ۵۰ سال سابقه دارد و جزو شرکت های مادر تخصصی بزرگ در دنیا است و حدود ۲۸ میلیون مشترک در خطوط ثابت داریم و میزان درصد حقوق و مزایا در شرکت مخابرات ۸۶ درصد است.

وی گفت: توسعه یافتگی در استان ها یا باید توسط دولت انجام شود یا شرکت ها، این در حالیست که هزینه خرید تجهیزات در ایران بالا است و در برخی مواقع دست دوم یا سوم خریداری می شود.

سلطانی افزود: شرکت مخابرات ایران در طول ۱۲ سال گذشته با سیاست های اشتباه دولت ها دچار مشکلاتی شده زیرا هزینه های خرید تجهیزات مخابراتی ارزی است و درآمد عملیاتی ۷۳ درصد و سود خالص ۹۹.۲ درصد کاهش داشته است.

وی بیان کرد: درصد سود به درآمد در سال ۱۳۹۰ حدود ۲۷ درصد بود و در سال ۱۴۰۰ به حدود هفت درصد رسیده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: دومین استان در این طرح بعد از قزوین، سیستان و بلوچستان است و بدنبال طرح های زودبازده هستیم که چرخ اقتصاد را به حرکت درآوریم زیرا اگر وضعیت درآمدی را بهبود نبخشیم نمی توان در جای دیگر فعالیت کرد.

وی افزود: در مخابرات سیستان و بلوچستان طرح ها آماده شده بود و به دلیل اینکه این استان از استان های دیگر فاصله دارد باید بیشتر سرمایه گذاری کرده و روند توسعه را سریعتر پیش برد و خوشبختانه استانداری کاملا در این استان هماهنگ است و همکاری می کند.

سلطانی ادامه داد: امسال حدود ۳۰۰ میلیارد تومان در سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری خواهیم کرد که بستگی به خود استان نیز دارد و همکاری ارگان های مربوطه را می طلبد.

وی گفت: سعی داریم در اعتبارات روستایی نیز با پیگیری ها، پروژه ها بهتر از گذشته انجام شوند.

کد خبر 1190412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha