به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «محمدجعفر منتظری» شامگاه سهشنبه (۷ تیر) در ویژه برنامه سالروز شهدای هفت تیر که در حرم رضوی برگزار شد، اظهار داشت: واقعه هفتم تیر برای نظام هزینه بسیار سنگینی داشت و انسانهای برجسته و افراد فاضل در یک لحظه در انفجاری که در دفتر حزب جمهوری اسلامی در تهران به وقوع پیوست به ملکوت اعلا پیوستند.
دادستان کل کشور افزود: پیروزی انقلاب اسلامی که با رهبری امام راحل و حمایت ملت رنج دیده ایران اسلامی به وقوع پیوست، نظام سیاسی دنیا را به هم ریخت. دشمنان به خصوص آمریکای مستکبر در ابتدا تصور نمیکرد که انقلاب با آن شرایط بتواند پیشرفت کرده و به پیروزی و حرکت خود ادامه دهد، از همین رو از ابتدای پیروزی انقلاب توطئهها علیه انقلاب آغاز شد.
وی تصریح کرد: دشمنان با مطالعاتی که داشتند توطئههای خود علیه ایران را از درون کشور به اجرا درآوردند. یکی از برنامههایی که در دستور کار دشمن قرار گرفت این بود که چهرههای تاثیرگذار در انقلاب را چهرههای نامطبوع جلوه دهند. از شخص امام راحل آغاز کردند، اما امام ویژگیهایی داشت که دشمنان نتوانستند برنامههای خود علیه امام(ره) را پیاده کنند و شروع به ترور سایر چهرههای ارزشمند نظام کردند.دشمنان با ایجاد یک گروه تروریستی تحت عنوان "گروه فرقان" یک سری از شخصیتهای علمی مانند شهید مطهری راترور کردند.
منتظری ادامه داد: گروه مجاهدین خلق که دشمن قبل از انقلاب ساختار آن را به وحود آورده بود به میدان آوردند که بعدها به منافقین معروف شدند. این گروه ترور شخصیتهای اثرگذار را آغاز کرد. باید مراقب باشیم که ترور شخصیتها در دستور کار دشمن است. ترور شخصیت امر جدیدی نیست و حتی در زمان ائمه معصومین(ع) نیز وجود داشته است.
وی افزود: مامون عباسی در زمانی که میخواست زمام خلافت را به دست بگیرد، وجود امام رضا(ع) را مانع بزرگی بر سر راه خود میدید. از همین رو با ترفندهای خاصی امام را از مدینه به مرو منتقل کرد. به اجبار ولیعهدی خلافت را به امام(ع) پیشنهاد کرد، اما امام رضا(ع) به شرط اینکه در هیج یک از امور خلافت دخالتی نداشته باشد ولیعهدی را پذیرفتند. مامون با این کارها به دنبال ترور شخصیتی امام رضا(ع) بود تا محبوبیت او را از بین ببرد که به موفقیت نیز نرسید که سرانجام امام را مسموم کرده و به شهادت رساند.
دادستان کل کشور یادآور شد: از این مسئله پس از انقلاب برای مرحوم بهشتی نیز استفاده میکردند تا شهید بهشتی را ترور شخصیتی کنند که موفق نشدند. در 28 خرداد سال 60 وقتی مجلس به عدم کفایت بنیصدر رای داد، از فردا و پسفردای آن روز منافقین در اعلامهای به طور رسمی اعلان جنگ مسلحانه علیه نظام جمهوری اسلامی کردند. 30 خردادماه منافقین با هر وسیلهای به جان مردم افتاده و برخورد مسلحانه کردند که سرانجام این اتفاق به ششم تیرماه و ترور ناموفق مقام معظم رهبری رسید.
وی افزود: دشمن با ترور شهید بهشتی در هفتم تیر 1360 خواست مردم را از صحنه بیرون کند اما ترور شهید بهشتی و مراسم تشییع این شهید آن چنان مردم را به صحنه آورد که در تاریخ کشور کمتر دیده شده است. در مقابل بنیصدر با چهره زنانه از کشور فرار کرد و به دامن غرب گریخت، زندگی نکبت بار داشت و پارسال نیز با ذلت جان داد و حتی کسی نبود بر پیکرش نماز بخواند.
منتظری خاطرنشان کرد: شهادت آیتالله اشرفی اصفهانی در ششم مرداد 60، انفجار نخست وزیری و شهادت شهیدان رجایی و باهنر در هشتم شهریور سال 60 و ترور آیتالله قدوسی دادستان کل کشور از دیگر اقدامات تروریستی این جریان است. 14 مرداد سال 60 هم دکتر آیت نماینده انقلابی مجلس وقت که قصد افشای اسنادی در خصوص ارتباط میرحسین موسوی با "فراماسونری" را داشت، از دیگر اقدامات تروریستی جریان نفاق بود.
دادستان کل کشور ادامه داد: انفجار حرم رضوی در 30 خرداد سال 73 در روز عاشورای حسینی و ترور شهید صیاد شیرازی در 21 فروردین 78 از دیگر جنایات جریان نفاق بود. جریان نفاق بیش از 17 هزار نفر از مردان و زنان را در کشور به خاک و خون کشاند.این جریان بعد از این جنایتها تحت حمایت دنیای غرب قرار گرفتند و در یکی از کشورهای اروپایی مشغول توطئه علیه جمهوری اسلامی ایران هستند.
انتهای پیام/
نظر شما