به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام حبیبالله فرحزاد امروز در نشست خبری در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم در خصوص برگزاری جشن های عید غدیر اظهار داشت: مناسک عید غدیر باید به صورت جدی دنبال شود.
رئیس ستاد مردمی غدیر قم با بیان اینکه یکی از مهمترین مناسکی که در عید غدیر باید انجام شود، تجدید بیعت با حضرت ولیعصر (عج) است افزود: حقیقت حضرت علی(ع) به درستی به جهانیان معرفی نشده است و کوتاهی هایی وجود دارد در صورتی که ایشان الگویی مناسب در زمینههای مختلف برای جهانیان به شمار می روند.
وی بیان کرد: متاسفانه در بسیاری از کشورهای آمریکایی و اروپایی و آفریقایی هیچ شناختی نسبت به امام علی(ع) وجود ندارد، اما می بینیم نسبت به رسول خدا(ص) و حتی نسبت به امام حسین(ع) و واقعه عاشورا شناخت وجود دارد که نشان می دهد شیعیان در این زمینه باید تلاش بیشتری در معرفی حضرت علی(ع) به جهان داشته باشد.
حجتالاسلام فرحزاد خاطرنشان کرد: در سال جاری جشنهای عید غدیر در کشورهایی مانند پاکستان و هندوستان که طلبههای حوزه علمیه قم در آن هستند برگزار می شود و این فرصت مهمی به شمار می رود.
وی گفت: همان گونه که عاشورا را به جهان معرفی کرده ایم وظیفه داریم غدیر را این گونه به همگان بشناسانیم و باید به اندازه توان خود امیرالمومنین(ع) و غدیر را از مظلومیت بیرون آوریم.
رئیس ستاد مردمی غدیر قم با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 10 هزار نفر برای برپایی کاروان های غدیر در قم ثبت نام کردند افزود: برگزاری کاروانهای شادی نیز مورد تاکید همه است و مردم باید در جشنهایی که در سطح شهر برگزار میشود حضور یابند.
وی عنوان کرد:بزرگترین کاروان جشنهای غدیر در مسیر حرم حضرت معصومه (س) تا مسجد جمکران به راه می افتد و در دو سال گذشته به دلیل کرونا حرکت این کاروان به صورت خودرویی بود اما امسال به شکل پیادهروی است و شرکتکنندگان در کاروان شادی غدیر در پایان جهت عرض ارادت به امام زمان (عج) در جمکران گرد هم می آیند.
وی افزود: خطبه غدیر از جایگاه والایی برخوردار است و خطبه امیرالمومنین در غدیر حدود یک ساعت و نیم بوده است که این موضوع نشان از اهمیت خطبه غدیر میدهد.
حجتالاسلام فرحزاد تصریح کرد:حضرت علی (ع) بهترین الگو برای جامعه اسلامی است و امروزه در جامعه اسلامی به ویژه ایران الگوهایی در بین نوجوانان، جوانان و بزرگسالان معرفی شدهاند که اصلا مناسب این جایگاه نیستند و این الگوها موجب شده سبک زندگی و منش افراد به غلط تغییر کند.
وی اظهار داشت: وقتی حضرت علی(ع) را الگو زندگی خود قرار دهیم کمک به فقرا، سبک زندگی ساده، کمک به اهل خانواده و مسائل دیگر به خودی خود در زندگیهای ما خود را نشان می دهد.
رئیس ستاد مردمی غدیر قم با اشاره به اینکه معرفی غدیر وظیفه همه اقشار جامعه است گفت: روحانیون، اصحاب رسانه، هنرمندان، اقشار مردمی و همه وظیفه معرفی غدیر را در جامعه دارند و باید در این باره به تولید محتوا بپردازیم.
محمدعلی بختیارزاده دبیر ستاد مردمی غدیر قم در این جلسه بیان کرد: هدف ما از تشکیل این ستاد در قم، ارائه یک الگو به دیگر مناطق کشور است تا تشکلهای مردم نهاد و دستگاههای فرهنگی با تعامل یکدیگر اقدامهای موثری را در جهت ترویج فرهنگ غدیر انجام دهند.
وی تصریح کرد: با برنامهریزی که توسط ادارهکل تبلیغات اسلامی، امامان جماعت مساجد و هیاتها صورت گرفته، در ۱۱۰ محله قم برنامههای جشن و سرور، مواسات و اطعام را خواهیم داشت.
بختیارزاده عنوان کرد: در این 15 روز ویژه جشن های غدیر علاوه بر تکریم پیشکسوتان عرصه غدیر، ارائه خدمات تمامی شهربازیها و بوستانهای شهرداری قم به صورت نیم بها است.
وی گفت: کاروان پیادهروی در عصر روز عید ساعت 18 از بلوار پیامبر اعظم مسیر خود را آغاز میکند و تا مسجد مقدس جمکران ادامه پیدا میکند و در آن روز پخت و پز و توزیع غذا در محلههای مختلف توسط هیاتها انجام می شود.
دبیر ستاد مردمی غدیر قم اظهار داشت: برگزاری مسابقات مجازی با محتواهای مرتبط با غدیر برنامهای است که برای این ایام در نظر گرفتهایم که به برندگان این مسابقات هدایایی نفیس اهدا میشود.
نظر شما