به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، غلامعلی کرمی نیاز سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کردستان ظهر دوشنبه ۱۳ تیرماه در این مراسم گفت: مرحله اول طرح جبران و تثبیت یادگیری بعد از امتحانات نوبت اول با هدف ارتقاء سطح یادگیری دانشآموزانی که دارای شاخصهای نیازمند به تلاش بیشتر و قابل قبول در کارنامه ارزشیابی نوبت اول سال تحصیلی بودهاند برگزار شد.
وی در ادامه گفت: تمامی کودکان بازمانده از تحصیل، کل دانش آموزان دوره اول که در ارزشیابی پیشرفت تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1401 در درس فارسی و ریاضی دارای سطوح عملکرد تحصیلی «قابل قبول» و نیاز به آموزش و تلاش بیشتر» می باشند و همچنین تمام دانش آموزان دوره دوم که در ارزشیابی پیشرفت تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1401 در درس فارسی، ریاضی و علوم دارای سطوح عملکرد تحصیلی «قابل قبول» و نیاز به آموزش و تلاش بیشتر» هستند؛ در مرحله دوم طرح جبران و تثبیت یادگیری شرکت میکنند.
سرپرست معاونت آموزش ابتدایی استان به زمان برگزاری این طرح نیز اشاره کرد و گفت: مرحله دوم از 12 تیر در مدارس ابتدایی سراسر استان شروع و تا 12 شهریورماه 1401 ادامه دارد و دانش آموزان می توانند به صورت رایگان در این طرح شرکت کنند.
کرمی نیاز تعمیق یادگیری و تقویت بنیه علمی دانش آموزان، حمایت از دانش آموزان لازم التوجه (دیرآموز، فاقد دسترسی به آموزش حضوری یا مجازی، بدسرپرست و بی سرپرست) و کاهش افت تحصیلی، تکرار پایه و ترک تحصیل به ویژه پایه های اول و دوم ابتدایی را از اهداف این طرح برشمرد.
سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان به گامهای اجرایی طرح مدرسه تابستان نیز اشاره کرد و شناسایی و ثبت نام دانشآموزان مشمول طرح در سامانه همگام، تعیین و تجهیز پایگاههای مجری طرح، سازماندهی و بکارگیری نیروهای توانمند، برنامه ریزی در خصوص اطلاع رسانی و توجیه اولیای دانش آموزان و فراهم آوردن مقدمات و تجهیز مدارس گروه هدف را از مهمترین گامهای اجرایی طرح عنوان کرد.
وی با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت نهاد تاثیرگذار و تاثیر پذیر است؛ گفت: آموزش و پرورش بیشترین تاثیر را از ویروس منحوس گرفته است و همزمان با شیوع این ویروس بستر آموزش به فضای مجازی کوچ کرد.
کرمی نیاز عنوان کرد: با پایان شیوع ویروس کرونا و پس از بررسی نتایج، مشخص شد که دانشآموزان دچار افت ظاهر و پنهان شدند و طرح جبران و تثبیت یادگیری میتواند یادگیری دانشآموز را به مرحله تغییر رفتار و آموزش مهارتهای اساسی زندگی برساند.
وی با بیان اینکه طرح مطالعه دقیق و یادگیری عمیق در راستای سند تحول بنیادین و افزایش سرانه مطالعه دانشآموزان در تابستان و در بستر فضای مجازی اجرا می شود؛ گفت: در این طرح که هدف آن تقویت مهارت خواندن و نوشتن دانش آموزان است، کتابهای صوتی در سامانه بارگذاری می شود و دانشآموزان پس از مطالعه توسط معلمان ارزیابی میشوند.
لزوم رساندن دانشآموزان به یادگیری در حد تسلط
محمد سعید کنعانی مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج نیز در این مراسم طرح جبران و تثبیت یادگیری ویژه دانش آموزان دوره ابتدایی را از اقدامات ارزشمند پس از کرونا خواند و گفت: هدف اصلی این طرح رساندن دانشآموزان به یادگیری در حد تسلط است.
کنعانی با بیان اینکه دانشآموزان در دوران کرونا در مناطق محروم به دلیل عدم دسترسی به امکانات مجازی نتواستند به یادگیری در حد تسلط برسند؛ گفت: این طرح در فصل تابستان برای دانش آموزان دوره ابتدایی اجرا میشود.
وی ارتقاء دانشآموز به پایه بالاتر را از مهمترین خواستههای مسئولین آموزش و پرورش دانست و خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد که دانشآموزان با انگیزش بالایی در این کلاسهای آموزشی حاضر شوند.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج در پایان به بیان آماری از دانشآموزان مشمول طرح جبران و تثبیت یادگیری در دوره ابتدایی پرداخت و گفت: تعداد 945 دانشآموز دختر، 452 دانش آموز پسر و 250 دانشآموز مناطق روستایی در 11 پایگاه در آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج مشغول به فعالیت هستند.
در پایان این مراسم با حضور مسئولین ابلاغ آغاز فعالیت در 11 پایگاه طرح جبران و تثبیت یادگیری به مدیران مدارس ناحیه دو سنندج اهداء شد و معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان از روند برگزاری و نحوه فعالیت دانشآموزان و معلمان در این طرح بازدید کرد.
نظر شما