به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش 16 تیرماه در گردهمایی مشترک شورای معاونین و مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق تابعه استان که در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، با اشاره به سفر قبلی خود که سال گذشته به استان کردستان داشت؛ اظهار کرد: این سفرها و جلسات باید خروجی و نتیجه داشته باشد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای سفر قبلی خود به کردستان، گفت: بعد از آن جلسه درخواستهای مدیران آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان پیگیری شد.
احمدی لاشکی با تقدیر از همکاری اداره کل ثبت اسناد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با آموزش و پرورش کردستان، از رشد پنج درصدی سند دار شدن املاک آموزش و پرورش استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: باید از این ظرفیت به جهت تداوم مستند سازی املاک استفاده کرد.
وی با بیان اینکه حدود ۷۵ درصد از املاک آموزش و پرورش کردستان سند دار شده است؛ عملکرد آموزش و پرورش استان در این حوزه را بسیار مطلوب و رضایت بخش عنوان کرد و گفت: میانگین املاک سنددار در کشور ۵۵ درصد است و عملکرد استان کردستان در این زمینه قابل تقدیر است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تنها راه مبارزه با فساد سند دار کردن املاک است؛ بر استفاده از ظرفیت ادارات ثبت اسناد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سنددار کردن املاک آموزش و پرورش تاکید و ابراز امیداوری کرد که روزی شاهد جشن پایان سنددار شدن املاک و اراضی آموزش و پرورش باشیم.
کمبود نیروی انسانی از چالشهای آموزش و پرورش
وی در بخش دیگری از سخنان خود کمبود نیروی انسانی را یکی از چالشهای آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: برای اجرایی شدن مفاد سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش به نیروی انسانی توانمند نیاز است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش همچنین با اشاره به کمبود نیروهای خدماتی در مدارس و مشکلات معیشتی این همکاران، عدالت در پرداخت را یک ضرورت دانست و اظهارکرد: باید برای حل مشکل این همکاران از اقدامات انگیزشی استفاده کرد.
وی از تشکیل کارگروه طرح جامع ساماندهی نیروی انسانی توسط وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: انتظار داریم که در این خصوص کلیه حوزهها و مدیران همکاری لازم را داشته باشند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به وجود برخی مدارس کانکسی، سنگی و گلی در سطح استان کردستان گفت: یکی از مصوبات سفر ریاست محترم جمهور به استان کردستان، برچیده شدن این نوع مدارس خواهد بود و در این خصوص مدیران آموزش و پرورش باید با نوسازی مدارس برای پیگیری موضوع ارتباط مستمر داشته باشید.
احمدی لاشکی در ادامه سخنان خود به سوالات و مشکلات مطرح شده توسط مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق تابعه استان پاسخ گفت و قول مساعد داد که مشکلات و درخواست های مطرح شده توسط مدیرانکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان، نماینده اعضای شورای معاونین و مدیران و روسای آموزش و پرورش استان را پیگیری نمایند.
سنددار شدن ۷۵ درصد املاک آموزش و پرورش کردستان
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این گردهمایی از سنددار شدن ۷۵ درصد املاک آموزش و پرورش استان خبر داد.
هاشم ناظمی جلال؛ با بیان اینکه هم اکنون در تدارک سفر هیات دولت به استان هستیم؛ گفت در آستانه ورود رئیس جمهور محترم به استان کردستان، شور و شعف خاصی در بین آحاد مردم، فرهنگیان و مسئولان ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه سفر هیات محترم دولت به کردستان تداعی کننده سفر مقام معظم رهبر مدظلهالعالی به این استان است؛ گفت: معظمله کردستان را یک استان فرهنگی و سرزمین مجاهدتهای خاموش نامگذاری کردهاند که وجب به وجب آن به خون شهیدان معطر است.
ناظمی جلال از آمادگی کامل آموزش و پرورش استان در آستانه ورود هیأت دولت به کردستان برای استقبال و میزبانی از هیات همراه خبرداد و گفت: از فردا نمایندگان تامالاختیار وزیر آموزش و پرورش در استان برای پاسخگویی به مردم در میز خدمت مستقر خواهند شد و شهرستان دیواندره روز جمعه میزبان وزیر آموزش و پرورش خواهد بود.
وی در ادامه گزارشی از وضعیت آموزش و پرورش استان ارائه و اظهارداشت: هماکنون ۳۲۷ هزار و ۲۴۹ دانشآموز و ۲۳ هزار و ۷۱۱ نیروی شاغل در آموزش و پرورش در ۴ هزار و ۲۲۰ آموزشگاه و ۱۵ هزار و ۵۹۸ کلاس درس فعالیت دارند.
30 درصد مدارس کردستان نیاز به تخریب و بازسازی دارد
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در ادامه به بیان بخشی از مشکلات آموزش و پرورش استان پرداخت و کمبود نیروی انسانی را یکی از مهمترین چالش استان عنوان کرد، کمبود فضای آموزشی یکی دیگر از مشکلات آموزش و پرورش استان است بطوریکه الان حدود 30 درصد مدارس استان فرسوده بوده و نیاز به تخریب و بازسازی دارد و ۱۳۰ پروژه نیز در حال ساخت در استان وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه گزارشی از وضعیت اسناد مالکیت آموزش و پرورش کردستان پرداخت و اظهار داشت: استان کردستان در این بخش عملکرد بسیار مطلوبی داشته و هم اکنون از سه هزار و 100 ملک آموزش و پرورش، دو هزار و 325 ملک یعنی حدود 75 درصد از املاک دارای سند ملکی هستند.
ناظمی جلال در ادامه از همراهی و همکاری ادارهکل ثبت اسناد و املاک و بنیاد مسکن استان در صدور اسناد آموزش و پرورش تقدیر و تشکر کرد و گفت: انتظار داریم زمینه صدور سند املاک باقی مانده نیز فراهم شود.
تلاش برای سنددار کردن اماکن آموزش و پرورش در سطح روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت
رسولی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان نیز با بیان اینکه بنیاد مسکن یکی از نهاد های انقلابی و یادگاران حضرت امام خمینی(ره) است؛ گفت: یکی از فعالیتهایی که دولت محترم به بنیاد مسکن واگذار کرده اند، سنددار کردن اماکن روستایی است.
رسولی به تفاهم نامه منعقده بین آموزش و پرورش، بنیاد مسکن و ثبت اسناد اشاره کرد و گفت: ما همواره همراه آموزش و پرورش بودهایم و باید دین خودمان را به این نهاد ادا کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ان شاءالله در یک برنامه کوتاه مدت تلاش خواهیم کرد که آموزش و پرورش هیچ ملکی را بدون سند نداشته باشد و تمام اماکن آموزش و پرورش در سطح روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت را سنددار کنیم.
تمامی املاک باقی مانده آموزش و پرورش را در سریعترین زمانممکن سنددار میکنیم
پیر محمدی مدیرکل ثبت سناد کردستان نیز عملکرد آموزش و پرورش استان در سند دارکردن املاک را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این موفقیت حاصل تلاش و زحمات مسئولین آموزش و پرورش استان و شهرستانهاست.
وی با بیان اینکه کمتر از 25 درصد املاک آموزش و پرورش فاقد سند هستند؛ خاطرنشان کرد: با تعامل خوبی که با بنیاد مسکن و آموزش و پرورش داریم ان شاء الله بتوانیم تمامی املاک باقی مانده را در سریعترین زمام ممکن سند دار کنیم.
در ادامه این نشست با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت از مدیران کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ثبت اسناد استان کردستان با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
نظر شما