به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «الجزیره»، یک گزارش جدید نشان می دهد که حدود 42 درصد از مساجد یا مراکز اسلامی در بریتانیا در سه سال گذشته مورد حمله قرار گرفته اند.
در گزارشی که به تازگی منتشر شده در بریتانیا حدود 42 درصد از مساجد یا مؤسسات اسلامی در سه سال گذشته حملاتی با انگیزه مذهبی را تجربه کردهاند.
این نظرسنجی که اولین در نوع خود است، به طور مشترک توسط دو سازمان مسلمان بریتانیایی - مشارکت و توسعه مسلمانان (MEND) و سرشماری مسلمانان انجام شد.
این گزارش میگوید که رایجترین شکل حملهای که مساجد و سایر مؤسسات اسلامی آن را تجربه می کنند، اقدامات خرابکارانه مانند شکستن پنجره ها دیوار نوشته ها و پس از آن دزدی یا سرقت (34 درصد) بوده و 83 درصد از مراکز حداقل یک بار در سال مورد حمله قرار میگیرند.
این گزارش همچنین نشان میدهد که نزدیک به 17 درصد از مساجد با آزار و اذیت فیزیکی کارکنان یا نمازگزاران مواجه شدهاند. یکی از مسجدها گزارش داده است که یک روحانی در بیرون ورودی با چاقو مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
متولیان مساجد همچنین دریافت تهدید به خشونت فیزیکی در پلتفرم های رسانه های اجتماعی را سوء استفاده عمومی توصیف کرده اند.
در این گزارش، آنها ناامیدی خود را بیان کرده اند و اینکه چگونه افزایش جرایم ناشی از نفرت اسلام هراسی بر رفاه آنها تأثیر می گذارد.
در این گزارش به نقل از یک مقام ناشناس یکی از آمده است: ما شاهد شکستن شیشهها، خرابکاری خودروهای نمازگزاران، و دیوار نوشته های نژادپرستانه بر روی ساختمان مسجد بوده ایم.
نزدیک به دو سوم از 113 مسجدی که در این نظرسنجی شرکت کردند، گزارش دادند که این حملات به جامعه وسیعتر آسیب میزند.
9 درصد گزارش کردند که مساجد یا مؤسسات اسلامی آنها به طور مکرر و حداقل هر سه ماه یکبار، هدف قرار می گیرند.
این گزارش نشان می دهد که 15 درصد از مساجد شاهد افزایش حملات در طول همه گیری کرونا بوده اند.
این نظرسنجی همچنین واکنش پلیس بریتانیا به چنین حملاتی را مورد بررسی قرار داد. به گفته این سازمان، 85 درصد از مساجدی که مورد حمله یا تهدید قرار گرفته اند، این حوادث را به پلیس گزارش کرده اند.
بر اساس این گزارش، حدود 55 درصد از مساجد از پاسخ پلیس راضی بوده اند، در حالی که 38 درصد اعلام کرده اند که هنگام گزارش این حادثه هیچ اقدام پلیسی صورت نگرفته است.
علاوه بر این، 28 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که پلیس به دلیل گزارش های خود نظارت بیشتری بر مساجد داشته است. با این حال، 15 درصد از آنها تماس با پلیس و گزارش حمله را غیرضروری میدانستند و تصور میکردند پلیس هیچ اقدامی انجام نمیدهد.
با این حال « مارک همیلتون »، معاون رئیس پلیس ملی بریتانیا این اتهامات را رد کرد و گفت که آنها همه گزارشهای جنایات ناشی از نفرت را جدی میگیرند زیرا این گزارشها تا ثیر مخربی بر قربانیان فردی و جوامع درگیر می گذارند.
همیلتون گفت: ما سخت کار می کنیم تا با تعامل با جوامع آسیب دیده در سطح محلی و ملی، اعتماد ایجاد کنیم.
او به الجزیره گفت: ما به طور منظم با شرکای خود در این موسسه خیریه که از جوامع مسلمان حمایت می کنند، در تماس هستیم و من هر کسی را که از جنایت نفرت رنج می برد تشویق می کنم که آن را به پلیس گزارش دهد.
نظر شما