لطیف حیایی اهوازی، بخشدار اروندکنار، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به قداست خاک این منطقه عملیاتی، یک زوج جوان در قالب کاروانهای راهیان نور به مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس سفر کرده و پیمان زناشویی خود را در این مکان مقدس بستند.
وی با بیان اینکه هر ساله در چنین ایامی برخی زوجهای جوان برای اینکه عطر ایثارگری در زندگیشان جاری شود زندگی مشترک خود را در جوار شهدای عملیات والفجر 8 آغاز می کنند، تصریح کرد: عملیات والفجر 8 در سال 1364 با رمز یا فاطمهالزهرا(س) منجر به فتح بندر و شهر فاو عراق شد.
وی از برگزاری نمایشگاه بزرگ پل بعثت در اروندکنار خبرداد و خاطر نشان کرد: برای آشنایی مردم و راهیان نور با توان مهندسی رزمندگان اسلام در طول جنگ، نمایشگاهی به عنوان پل بعثت در این منطقه برپا شده است.
حیایی اهوازی، اذعان داشت: در طول جنگ، رزمندگان در اوج کمبود تجهیزات جنگی و پشتیبانی موفق شدند پلی به روی رودخانه اروند برای حضور در منطقه فاو عراق راهاندازی کنند که در نوع خود بینظیر و یک شاهکار مهندسی به شمار میرود.
وی با بیان اینکه ایجاد این پل در آن شرایط سخت جنگی باعث شد معادلات جنگ تغییر کند، اضافه کرد: در قسمتی از این نمایشگاه، تصاویر شهدای جهاد سازندگی به همراه ابتکارات طراحی و مهندسی جنگ جهاد سازندگی در طول دفاع مقدس به نمایش گذاشته شدهاند.
وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه مراحل طراحی و ساخت پل بعثت بر روی رودخانه اروند رود در قالب 100 عکس و 16 تابلو بنر به نمایش گذاشته شده است، افزود: یکی از لولههای به کار رفته در پل بعث نیز در بخش دیگری از نمایشگاه در معرض دید اعضای کاروان های راهیان نور و میهمانان نوروزی است؛ در ساخت پل بعثت در دوران دفاع مقدس چهار هزار و 700 لوله 12 متری به قطره 142 سانتی متر به کار گرفته شد.
پایان پیام/
نظر شما