به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان؛ کار برای رضای خدا زمان و مکان نمیشناسد؛ چه در دل شهر و چه در روستایی کوچک میتوان کار فرهنگی انجام داد. کانون اخلاص نمونه کوچکی از یک مرکز فرهنگی است که متولیان آن و اعضایش به کمک اهالی مسجد کارهای مهمی را انجام میدهند.
روستای "ولاشجرد" با قدمت تاریخی و پیشینهای، امروز کانون برنامههای فرهنگی و مذهبی بوده و همه اهالی به نوعی عضو کانون فرهنگی مسجد هستند. کانونی که پای از دایره وظایف فراتر گذاشته و با وجود همه تنگناهای مالی و مشکلات در تربیت حافظان قرآن و تشویق دختران به استفاد از حجاب برتر نقش داشته است.
مدیر کانون اخلاص مسجد امام حسن مجتبی(ع) روستای ولاشجرد تویسرکان در این باره به خبرنگار ما میگوید: طرح غنی سازی اوقات فراغت در کانون اخلاص تویسرکان با حضور قشرهای مختلف آغاز شده و تنوع برنامهها به صورتی است که همه قشرها از آن بهرهمند میشوند.
طیبه فریدونی میافزاید: این برنامهها شامل برنامههای قرآنی، سبک زندگی اسلامی، مهارتهای تربیتی و فردی، کلاسهای ورزشی و هنری و برگزاری مراسم در اعیاد و شهادتهای دینی میشود.
وی بیان میکند: به طور متوسط 500 نفر در ردههای سنی مختلف از برنامههای اوقات فراغت کانون اخلاص روستای ولاشجرد تویسرکان بهره مند میشوند که این تعداد در مناسبتهایی چون عید سعید غدیر و ماه محرم و صفر به 2 هزار نفر میرسد.
فریدونی از برگزاری جشن غدیر در این روستا خبر داده و میگوید: فضاسازی و آذین بندی روستا در دهه ولایت، برپایی ایستگاه صلواتی، خطبه خوانی غدیر و برگزاری مسابقه کتابخوانی اسرار غدیر از مهمترین این برنامهها است.
تربیت 300 حافظ قرآن و تبلیغ حجاب برتر
مدیر کانون اخلاص مسجد امام حسن مجتبی(ع) روستای ولاشجرد تویسرکان میگوید: همه این برنامهها با مشارکت هیئت امنای مسجد، امام جماعت، بسیج و هیئتهای مذهبی برگزار میشود.
فریدونی با بیان اینکه برنامههای قرآنی کانون اخلاص در طول سال هم ادامه دارد، اعلام میکند: کلاسهای قرآنی شامل حفظ و روخوانی و احکام همیشه دایر است و افتخار تربیت 300 حافظ قرآن از یک جز تا حفظ کل را دارم.
وی از اجرای طرح عفاف و عفاف و برگزاری نمایشگاه "چادر فاطمی حجاب برتر" هم خبر داده و میافزاید: این نمایشگاه با هدف تشویق بانوان به استفاده از پوشش کامل و فروش انواع چادر به قیمت تولید در مساجد، کانونها، بقاع متبرکه و شبکههای اجتماعی برپا شده است.
نظر شما