جذب و نگهداشت نیروهای متخصص از مشکلات مدیریت درمان کردستان است

قادرپور گفت: جذب و نگهداشت نیروهای تخصصی از مشکلات مدیریت درمان استان است و کمبود نیروی تخصصی در استان دیده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، شیرزاد قادرپور مدیرکل درمان تامین اجتماعی کردستان در جمع اصحاب رسانه کردستان به گزارشی از عملکرد درمان در سه ماهه اول سال و مقایسه با سه ماهه سال ۱۴۰۰ پرداخت و اظهار کرد: تعداد بستریان سه ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۸.۳ درصد افزایش، تعداد مراجعین سرپایی ۲۷.۹ درصد و درصد اشغال تخت‌های بیمارستانی ۶.۳۷ درصد افزایش داشته است.

 

 

وی با بیان اینکه ۶۳۰ میلیارد تومان برای مدیریت درمان استان اختصاص یافت، افزود: این رقم مربوط به اعتبار سال ۱۴۰۰ در بخش درمان استان کردستان بوده است.

 

 

مدیرکل درمان تامین اجتماعی کردستان با بیان اینکه ۸۰ درصد تخت‌های بیمارستان سال قبل برای بیماران کرونایی اختصاص یافت، خاطر نشان کرد: استقبال بیماران از بیمارستان تامین اجتماعی بالاتر بود.

 

 

قادرپور تصریح کرد: در سال گذشته تکمیل بیمارستان دیواندره و سقز و اختصاص زمین ۳۵۰۰ مترمربعی به بیمارستان سنندج مصوب شده تا زمینه توسعه بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان افزایش یابد.

 

 

وی اعلام کرد: باتوجه به افزایش جمعیت سالمندی، راه‌اندازی درمانگاههای ویژه سالمندان از جمله غربالگری دیابت و بیماری سرطان در دستور کار قرار گرفت.

 

 

مدیرکل درمان تامین اجتماعی کردستان با اعلام اینکه طرح ارتقاء و سطح‌بندی مراکز درمانی سال گذشته در کردستان اجرا شد، افزود: این طرح با سه میلیارد و یکصد میلیون اجرا شد.

 

 

قادرپور با بیان اینکه افزایش تخت و فضای فیزیکی از سال ۹۳ مطالعه و در سال ۹۸ با پیگیری مدیریت درمان اجرا شد، افزود: اکنون بیمارستان سقز از نظر خرید تجهیزات گسترش یافته است.

 

 

وی جذب نیروی انسانی بیمارستان سقز و افزایش تخت‌های آن از ۵۲ به ۶۴ تخت را نیز در دست اقدام دانست و تصریح کرد: جذب نیرو از طریق آزمون انجام خواهد شد.

 

 

مدیرکل درمان تامین اجتماعی کردستان عنوان کرد: تجهیزاتی بالغ بر دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای بیمارستان تامین اجتماعی سقز خریداری شده است و بدنبال احداث انبار دارویی این بیمارستان هستیم.

 

 

قادرپور گفت: درمانگاه شهرستان دیواندره نیز تجهیز و تکمیل شده و سعی براین است تا در هفته تامین اجتماعی درمانگاه دیواندره نیز افتتاح شود.

 


وی ساختار درمانگاه قروه را نیز بیشتر اداری دانست و عنوان کرد: پیگیری شده تا بخش درمان و اداری در قروه تفکیک شود و زمین مورد نیاز برای این مهم اختصاص یافته است تا فضای درمانی استاندارد در قروه ایجاد شود.

 

 

مدیرکل درمان تامین اجتماعی کردستان یادآور شد: ۶۲ مجوز بکارگیری نیرو در استان داریم که برای بیمارستان سنندج، درمانگاه دیواندره، پلی کلینیک تخصصی و درمانگاه کامیاران بکارگرفته می‌شوند که از طریق آزمون در شهریور امسال بکارگیری خواهند شد.

 

 

وی اضافه کرد: در درمان جذب و نگهداشت نیروهای تخصصی از مشکلات مدیریت درمان استان است و کمبود نیروی تخصصی در استان دیده می‌شود.

 

 

قادرپور بیان کرد: اهداف سازمان شامل سطح‌بندی مراکز، اجرای نسخه الکترونیک و پرونده سلامت، نظام ارجاع و پزشک خانواده و خرید راهبرد خدمات است که در این راستا فعالیت انجام شده است.

کد خبر 1195031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha