۹۰ درصد مردم همدان کمتر از مقدار الگو برق مصرف می‌کنند

سهرابی بیدار گفت: الگوی مصرف برق در هر ماه از تابستان ۳۰۰ کیلووات ساعت است و ۹۰.۴ درصد مشترکین استان همدان کمتر از این مقدار مصرف برق دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق همدان، علی سهرابی بیدار گفت: سال‌های گذشته در اثر ناتوانی در مدیریت تولید و مصرف مشکلاتی در قطعی برق پیش می‌آمد، اما امسال با وجود نگرانی‌هایی هم که وجود داشت خوشبختانه در مراکز جمعیتی مشکل برق نداریم و تداوم تامین برق وجود دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه در راستای مدیریت مصرف برنامه‌هایی در حال انجام است گفت: استان همدان ۷۹۰ هزار مشترک برق دارد که طول شبکه برق که باید نگهداری شود و تداوم تامین برق باشد به بیش از ۱۹ هزار کیلومتر شبکه می‌رسد.

سهرابی بیدار از وجود ۱۸ هزار پست برق تک فاز ۲۲۰ ولتی در استان برای تامین برق خبر داد و افزود: ۳۳۰ هزار مشترک خانگی در حوزه برق وجود دارند که ۸۰.۵ درصد مشترکین را از لحاظ تعدادی شامل می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در بخش عمومی ۴.۵ درصد، در بخش کشاورزی ۱.۷ و در بخش صنعت کمتر از یک درصد از نظر تعدادی مشترک برق داریم هستند عنوان کرد: در سایر مصارف این میزان به ۱۲.۶ درصد می‌رسد.

سهرابی بیدار با بیان اینکه ۳۳ درصد مصرف را بخش خانگی و ۹.۷ درصد را بخش عمومی شامل می‌شوند گفت: ۱۳ درصد مصرف در بخش صنعت،  ۳۷.۵ درصد بخش کشاورزی و ۷ درصد در سایر مصارف است.

وی با اشاره به اینکه ۶ پله‌ مصرف در تعرفه تعریف شده است که ۶۶.۷ درصد مشترکین خانگی در حد صفر تا ۲۰۰ کیلووات مصرف دارند ادامه داد: ۲۳ درصد مشترکین در پله دوم قرار دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان بیان کرد: الگوی مصرف در هر ماه در تابستان ۳۰۰ کیلووات ساعت است و ۹۰.۴ درصد مشترکین استان همدان زیر این میزان مصرف دارند

سهرابی بیدار با اشاره به اهمیت به تغییر الگوی مصرف از سوی تعداد کمی از مشترکین که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند، افزود: در پله‌های بعدی که کمتر از ۱۰ درصد مشترکین را شامل می‌شوند ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلووات ساعت ۶.۸ درصد مشترکین، ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلووات ساعت ۱.۹ درصد مشترکین، ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلووات ساعت ۰.۶ درصد شامل می‌شوند.

وی با تاکید به اینکه ۴ درصد مشترکین نیز بیش از دوبرابر الگو مصرف برق دارند گفت: در حال حاضر  برنامه‌های تشویق محور در بخش توزیع در بخش‌های مختلف نسبت به رعایت الگوی مصرف اجرایی می‌شود.

وی تصریح کرد: هیات وزیران مصوبه‌ای داشتند و برای عبور از پیک بار تدابیری اندیشیده شده که در برای بخش‌های مختلف تکالیفی وجود دارد و برنامه‌های تشویقی دیده شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه بیش از ۶ هزار مشترک صنعتی مشمول تفاهمنامه‌هایی هستند که کاهش بار برنامه‌ریزی شده ۲۴ و ۱۲ ساعته و کاهش بار مصرف در اوج مصرف در ساعت ۱۲ تا ۱۸ را پیش‌بینی می‌کند گفت: نوع پاداش به این مشترکین به دو موضوع یعنی درصد مشارکت در کاهش مصرف و نیز میزان ساعات همکاری برمی‌گردد.

وی با بیان اینکه البته عمده‌ترین تشویق همراهی در مدیریت مصرف و نداشتن ناترازی است ادامه داد: در شهرک‌های صنعتی با وزارت صمت و وزارت نیرو تفاهمنامه‌ای منعقد شده و مقرر است که هر یک از شرکت‌های صنعتی در یک روز از هفته از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۱ شب تعطیلی داشته باشند.

سهرابی‌بیدار با بیان اینکه در بخش کشاورزی نیز تشویق‌هایی وجود دارد و از خردادماه تامین برق کشاورزان در ۱۹ ساعت انجام می‌شود یادآور شد: هزینه برق مشترکینی که در ۵ ساعت خاموشی همکاری دارند رایگان شده که این مدت بین ساعت ۱۱ تا ۱۸ است.

وی با اشاره به اینکه ۳۷ درصد مصارف در بخش کشاورزی است و همراهی مشترکین در این بخش بسیار حائز اهمیت است  عنوان کرد: در بخش صنایع کشاورزی نیز تفاهمنامه‌هایی منعقد شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه  در بخش ادارات نیز کاهش مصرف داشتیم و ساعت کاری از ۷ صبح تا ۱۳ تعریف شده و کاری بسیار ارزشمند صورت گرفته گفت: ادارات باید ۳۰ درصد در ساعات اداری و خارج از آن ۶۰ درصد کاهش مصرف برق داشته باشند که خوشبختانه همراهی متناسب بوده اما انتظار بر افزایش میزان است.

وی با بیان اینکه تمام مشترکین تجاری و سایر مصارف اگر به مدت پنج روز حداقل کاهش مصرف داشته باشند شامل تشویقی خواهند شد افزود: در حال حاضر ۴۰ ایستگاه سی ان جی با ما تفاهمنامه‌ای منعقد کردند که اگر دو ساعت مصرف خود را بین ساعت ۱۳ تا ۱۷ کاهش دهند، شامل تشویقی خواهند شد.

سهرابی‌بیدار با اشاره به ضرورت انعقاد تفاهمنامه با مولدهای اضطراری گفت: در بخش خانگی تقاضای کوچ از بیش از الگوی مصرف به سمت الگوی مصرف داریم که به میزان کاهش مصرف پنج برابر قیمت تعرفه برای مشترکین محاسبه و هزینه کسر می‌شود.

  وی با اشاره به اینکه از یکم خرداد تا یکم تیرماه ۴۲۵ هزار صورتحساب با بیش از ۲۰ میلیارد تومان صادر شده که ۵۰ درصد یعنی ۲۲۳ هزار صورتحساب مشمول بخشودگی شدند تاکید کرد: در این راستا ۱۰ میلیون کیلووات ساعت صرفه‌جویی صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان  با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی ۱۰۰ درصد مشترکین سنگین دارای کنتور فهام هستند گفت: از میان تمام مشترکین این بخش که ۱۳ هزار و ۲۷۴ مورد هستند، ۸ هزار و ۳۰۷ مشترک کنتور قابل رویت و ۶ هزار و ۲۹۳ مورد کنترل از راه دور دارند.

 سهرابی بیدار با اشاره به اینکه در روز صنعت برق مرکز مدیریت هوشمند شبکه برق استان افتتاح شد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۶۰ کلید از راه دور قطع و وصل می‌شود که در سرعت مدیریت مصرف موثر بوده و به دنبال گسترش آن تا پایان سال به ۸۰ کلید هستیم.

 

کد خبر 1195096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha