جشنواره دف نوای رحمت با مردم پیوند برقرار کرده است/تولید محتوای تصویری از جشنواره دف نوای رحمت

معلمی گفت: جشنواره دف نوای رحمت بین مردم جریان دارد و بخوبی با مردم پیوند برقرار کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، مجدالدین معلمی معاون هنری حوزه هنری کشور صبح چهارشنبه ۲۲ تیرماه در جمع اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: جشنواره دف نوای رحمت دارای چند ویژگی منحصر بفرد است که اجرای آن بین بافت و قوم کرد از این ویژگی‌ها است.

 

 

وی با بیان اینکه جشنواره دف بین مردم جریان دارد، افزود: به نظر می‌رسد این جشنواره حتما ماندگار بماند چون با مردم پیوند برقرار کرده است.

 

 

معاون هنری حوزه هنری کشور اضافه کرد: دامنه نوازندگی را باید توسعه دهیم و موسیقی حماسی را نیز وارد فضای جشنواره دف نوازی کردیم که امید می‌رود مورد استقبال قرار گیرد.

 

 

معلمی اضافه کرد: جدا از زبان، اعتقادات و سنت‌ها امیدواریم این جشنواره به همزیستی بیشتر بین مردم بینجامد.

 

وی با اشاره به تولید محتوا در حوزه رسانه‌های نوین یادآور شد: توجه به رسانه‌های نوین و ریزرسانه‌ها در حوزه هنری مشهود است و بیش از ده ریزرسانه در حوزه موسیقی، کتاب و فضاهای هنری فعالیت می‌کنند.

 

 

معلمی عنوان کرد: برای جشنواره دف نوای رحمت نیز سعی بر این است تا نوازندگی‌ها را به صورت تصویری در قالب کلیپ ضبط و در رسانه‌ها و فضای مجازی منعکس کنیم.

 

سنندج پایتخت دف جهان است

 

 

امین مرادی رئیس حوه هنری کردستان، با اشاره به جشنواره دف نوای رحمت در کردستان اظهار کرد: سنندج پایتخت دف جهان، شهر خلاق موسیقی است و سال ۸۶ جشنواره دف نوای رحمت به صورت سراسری برگزار و بعد از وقفه هفت ساله در سال ۹۳ جشنواره بازهم احیا و با تجلیل از بیژن کامکار برگزار شد.

 

 

وی بیان کرد: سال ۹۵ همنوازی نوای دف در خسروآباد برگزار و در دوره هشتم این رویداد مهم فرهنگی برای موضوعی برگزار شد که با زندگی مردم ساز دف عجین و آمیخته شده است.

 

 

مرادی اعلام کرد: ساز دف بین مردم کردستان قداست خاصی دارد و کارگاههای تولید دف نیز در کردستان برپا شده است.

 

 

وی خاطر نشان کرد: جشنواره دف بر روی حفظ میراث موسیقی دست گذاشته و استقبال گروههای هنری از این جشنواره نیز گواه بر این ادعاست.

 

 

رئیس حوزه هنری کردستان یادآور شد: کار فرهنگی یک کار زمانبر و دلی است و با بخشنامه و آئین‌نامه انجام نمی‌شود و  امیدوارم شاهد برگزاری جشنواره‌های فرهنگی پررونق‌تر در استان فرهنگی کردستان باشیم.

 

 

مرادی اضافه کرد: جشنواره دف نوای رحمت در تقویم ملی جشنواره‌های حوزه هنری کشور ثبت شده است.

 

 

دهمین جشنواره دف نوای رحمت کردستان در چهار بخش برگزار می‌شود

 

 

ضیایی از اجرا کنندگان جشنواره دف نوای رحمت کردستان نیز در این نشست اعلام کرد: از ویژگی موسیقی کردستان این است که مخاطب را در فرآیند افرینش هنری قرار می‌دهد و از مهمترین فرهنگ‌های موسیقی کردستان آن است که هم‌آوایی دف‌نوازان ایران زمین را در این جشنواره را شاهدیم.

 

 

وی گفت: دهمین جشنواره در چهار بخش بین‌الملل، سراسری، ویژه و گروه‌خوانی برگزار می‌شود و شرکت کنندگان این دوره ۱۵ درصد رشد داشته و گستره جغرافیایی شرکت‌کنندگان نیز افزایش پیدا کرده است.

کد خبر 1195578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha