سند مهارت آموزی سیستان و بلوچستان تدوین شود

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سند مهارت آموزی سیستان و بلوچستان در کوتاه ترین زمان در کارگروه ها بررسی و تدوین شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، عباسعلی ارجمندی در جلسه شورای مهارت سیستان و بلوچستان در سالن جلسات استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار کرد: شاکله اشتغال استان از گذشته براساس آب شکل گرفته و در حال حاضر کشاورزی، دامپروری و صیادی در شمال و جنوب استان نابود شده است.


وی افزود: سیستان و بلوچستان نگاه ویژه و نسخه ویژه ای را می طلبد، بنابراین انتظار داریم تا سازمان آموزش فنی و حرفه استان را در شاخص های آموزشی فنی و حرفه‌ای به میانگین کشوری برساند.

 

وی بیان کرد: ادارات کل صمت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشوق های لازم برای واحد های صنعتی و کار آموزان در نظر بگیرند.

 

وی بیان کرد: دانشگاه ها علاوه تشویق دانشجویان، بانک اطلاعاتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان را در اختیار اداره کل فنی و حرفه قرار دهند.
نیروهای مسلح نیز بانک اطلاعاتی سربازان و افرادی که خدمت سربازی را گذراندن را در اختیار اداره کل آموزش فنی و حرفه استان بگذارند.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان گفت: بانک اطلاعاتی مهارت های مورد نیاز استان احصا شود و آموزش نیروی انسانی در زمینه صنایع جدید استان در دستور کار قرار گیردوی با اشاره به اینکه خانه های مهارت روستایی باید فعال شود، تاکید کرد: می توانیم از این ظرفیت برای اشتغال جوانان روستایی بهره ببریم.


وی اظهارداشت: در زمینه فرایند اخذ آزمون برای صنوف کم سواد دچار مشکل هستیم، بنابراین باید براساس شاخص های استان نسخه استان تغییر داده شود.


ارجمندی تأکید کرد: در حوزه سهمیه استخدام سازمان، سیستان و به صورت ویژه دیده شود، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور براساس شهرستان های ایجاد شده سهمیه استخدام به عنوان رابط آموزشی یک یا دو نفر را داشته باشیم.


وی افزود: از ظرفیت تفاهم نامه های کشور در استان استفاده شود و سه مرکز آموزش فنی و حرفه ای ویژه نابینایان در استان ایجاد شود.

کد خبر 1195894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha