700 اثر تاریخی مذهبی کهگیلویه وبویراحمد ثبت ملی شدند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان 16 هزار و 682 اثر شناخته شده تاریخی مذهبی دارد که از این تعداد، تاکنون 700 اثر به ثبت ملی رسیده است.

علیرضا ایزدی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این استان بین پایگاه تمدنی شوش، خوزستان و فارس قرار گرفته و از هر دوره تمدنی نیز آثار ارزشمندی را در خود جای داده است، به خبرنگار شبستان گفت: این استان با ثبت 27 اثر معنوی تاریخی رتبه نخست را از این لحاظ طی سال گذشته در کشور به دست آورد.

 

 ایزدی، میراث تاریخی و فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد را از پایه های اصلی برنامه توسعه گردشگری این استان دانست و اظهار داشت: ثبت این آثار و معرفی و تبلیغ آنها می تواند تاثیر بسزایی در آینده گردشگری استان داشته باشد.

 

به گفته وی، کهگیلویه و بویراحمد که به یکی از استان های چهارفصل ایران شهرت یافته، دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: یکی از ارکان توسعه کهگیلویه و بویراحمد صنعت گردشگری است که شامل اکوتوریسم و ساختارهای طبیعی بویژه در حوزه دنا می شود.

 

ایزدی افزود: این استان دارای جاذبه‌ های بی ‌نظیری از زیبایی ‌های خداوند در طبیعت است که در صورت توجه به این ظرفیت می ‌توانیم از این رهگذر مسیر توسعه کهگیلویه و بویراحمد را کوتاه ‌تر کنیم.


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: برای پذیرایی بهتر از گردشگران نوروزی، ۱۴ کمیته اجرایی گردشگری کار برنامه ‌ریزی بهتر برای این ایام را بر عهده دارند.


ایزدی با اشاره به تمهیدات لازم برای استقبال مطلوب از مسافران در سفرهای نوروزی به این استان، گفت: در این راستا 120 هزار نقشه راهنمای گردشگری، 50 هزار بروشور، 15 هزار کارت پستال، 10 هزار پوستر، 10 هزار جلد کتاب، 2 هزار متر بنر خوش ‌آمد گویی، مجله گردشگری، تابلو، چادرهای اقامتی و تمبری تحت عنوان یاسوج پایتخت طبیعت ایران تدارک دیده شده که ایام نوروز در میان گردشگران توزیع می ‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: 14 کمیته اجرایی در ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی کهگیلویه و بویراحمد برای ارائه خدمات مطلوب ‌تر به گردشگران تشکیل شده است که همگی آنها در حال فعالیت هستند.

ایزدی، استان کهگیلویه وبویراحمد را به دلیل چهار فصل بودن و داشتن مناطق گردشگری فراوان، مقصد بسیاری از گردشگران از سراسر کشور دانست و بیان داشت: برای تسهیل در راهنمایی و هدایت گردشگران ستادهای اطلاع‌ رسانی در ورودی تمامی شهرهای استان راه ‌اندازی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در مورد برنامه ‌های ویژه صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری این استان گفت: روز 12 فروردین به عنوان روز جمهوری اسلامی و 13 فروردین روز طبیعت برنامه‌ های فرهنگی ویژه ‌ای شامل آیین‌ های بومی و محلی برای بهره بردن گردشگران و مسافران از فرهنگ و هنر استان تدارک دیده شده است.

پایان پیام/

کد خبر 119681

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha