به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، دکتر مجتبی رحماندوست در نشست خبری ششمین همایش بین المللی باران غدیر که در سالن طاهره صفارزاده حوزه هنری برگزار شد، گفت: همایش باران غدیر پنج دوره برگزار شد و به دلایل مختلف هفت سال برگزار نشد تا اینکه امسال ششمین دوره آن را برگزار می کنیم. برداشت ما این است که با انتشار حب اهل بیت در سراسر جهان بین مسلمانان و غیر مسلمانان زمینه انتظار ظهور حضرت مهدی (عج) بیشتر فراهم شود و مطالبه گران ظهور بیشتر شوند.
مدیر دفتر هنر و ادبیات بیداری با بیان اینکه بیداری اسلام یک نه گفتن به حکام ظلم بود، عنوان کرد: در جریان بیداری اسلامی ساکنان کشورهای اسلامی اعتراض به حکما و روسای جمهور خود داشتند و مردم در برابر ظلم حاکمان قد علم کردند؛ این نتیجه ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) بود، آن کشورها مانند ما ولایت فقیه ندارند.
وی تصریح کرد: باران غدیر یک همایش ادبی و هنری است در جهت جلب توجه ملل، ادیان و مذاهب دیگر به امیرالمومنین (ع). در پنج دوره ای که همایش باران غدیر را برگزار کردیم میهمانانی از کشورهای مختلف از جمله هند و پاکستان داشتیم، حتی میهمانان غیر مسلمانی داشتیم که از روی حس شناختی که از امیرالمومنین داشتند و ایشان را به عنوان نجات دهنده جهان معاصر می دانند در تحسین این امام بزرگوار شعر سرودند. ما در این پنج دوره شعرهایی شنیدیم که در جاهای دیگر ندیدیم.
رحماندوست با اشاره به اینکه محب اهل بیت بودن در جهان اتفاق افتاده است، عنوان کرد: از ابتدای انقلاب ما را متهم کردند که دنبال شیعه کردن عالم هستیم در صورتی که ما برنامه ریزی و هدف گذاری برای شیعه کردن نداشتیم. جریان شناخت اهل بیت و حب به اهل بیت در کشورهای اهل تسنن وجود دارد. نمونه بزرگ آن را چند سالی است که در راهپیمایی اربعین می بینیم. در راهپیمایی اربعین فقط شیعیان شرکت نمی کنند، اهل تسنن و مسیحیان زیادی در این راهپیمایی شرکت می کنند.
مدیر دفتر هنر و ادبیات بیداری در مورد نام همایش باران غدیر اظهار داشت: نام این همایش در چند دوره مطر الغدیر بود. مطر بارانی است که حکایت از نزول رحمت و عذاب می دهد؛ غدیر باران رحمت است و ما امسال اسم این همایش را قیس الغدیر گذاشتیم.
گفتنی است، در پایان این نشست از پوستر ششمین همایش بین المللی باران غدیر رونمایی شد و حکم دبیری ششمین همایش بین المللی باران غدیر به حجت الاسلام محمدرضا زائری اهدا شد.
نظر شما