عید غدیر آن روی سکه شب قدر و نماد بیداری است

نعمت اللهی گفت: عید غدیر را در کوتاهترین عبارت می توانیم به آن روی سکه شب قدر تشبیه کنیم و داستان غدیر، داستان بیدار شدن و بیدار کردن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محمدعلی نعمت اللهی»، امروز (یکشنبه ۲۶ تیر) در مراسم جشن بزرگ عید سعید غدیر خم و تقدیر از پیشکسوتان و مدیران صنفی شیراز گفت: عید غدیر را در کوتاهترین عبارت می توانیم به آن روی سکه شب قدر تشبیه کنیم.

استاد دانشکده علوم قرآنی شیراز افزود: داستان غدیر، داستان بیدار شدن و بیدار کردن است و ولادت، شهادت امام علی (ع) و جش غدیر در طول سال فرصتی برای عرض ارادت ما به این امام همام است و غدیر مسئولیت بزرگی بر دوش ماست.

وی اضافه کرد: غدیر یک نگاه کارنامه ای دارد و برخاستن از خاک و آگاه شدن جان پاک به شمار می رود و میراث پیامبر اکرم (ص) در غدیر به امام علی (ع) می رسد و حاصل ۲۳ سال زحمت پیامبر (ص) به امام اول شیعیان می رسد و امام علی (ع) در نهج البلاغه خود را شاگرد پیامبر (ص) و عبد عبید ایشان معرفی می کنند.

نعمت اللهی تاکید کرد: غدیر پیامی برای قرن بیست و یکم دارد و تک تک ما باید غدیر شناس، غدیر یاور و غدیر باور باشیم و در غدیر ارزش های بنیادینی نهفته است و شامل معرفت، معنویت، محبت و عدالت است که همگی امروز نیز برای بشریت لازم است و امام علی (ع) را باید در نهج البلاغه و فرزندانی که تربیت کرده اند، بشناسیم.

وی با تقدیر از کسبه و بازاریان نیز گفت: کسبه و روسای اتحادیه ها و تولیدکنندگان زیربنای اصلی جامعه و تامین معیشت هستند و حبیب خدا به شمار می روند.

این استاد دانشگاه افزود: اتاق اصناف مرکز فارس و مدیر این اتاق به عنوان میزی برای خدمت به مردم عمل می کند و روسای اتحادیه های صنفی نیز اتاق فکری به شمار می روند و خدمت به خلق خدا از تاکیدات امام علی (ع) است.

وی تصریح کرد: خدمت به خلق ارزشمند است و کسبه و صنوف به دلیل همین خدمت حبیب خدا نامیده می شوند و بار اقتصادی مردم را با علم، ایمان، اخلاق و عشق به دوش می کشند و کسبه از دیرباز همواره معتمد مردم بوده اند.

کد خبر 1197016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha