«محمدحسین ارسطوزاده» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: وجود محوطههای تاریخی گویای شرایط ویژه برای استقرار اجتماع انسانها در منطقه است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان افزود: ابداع و احداث بسیاری از اولینها در شهرهای آبادان و خرمشهر همراه با وجود تاسیسات صنعتی، بندری، مناظر طبیعی و کشاورزی، وجود نخلستانهای چشمنواز، نوع ویژهای از دامپروری و نیز آداب و سنن و فرهنگ خاص منطقه، وجود یادمانهای دفاع مقدس، مسیر دسترسی به عتبات و همسایگی با کشور عراق و نزدیکی مسیر با کشورهای هم مرز حاشیه خلیج فارس از مزایای این مناطق برای توسعه گردشگری است.
وی اضافه کرد: آنچه که در سالهای اخیر و پس از جنگ تحمیلی موجب عقبافتادگی این مناطق گشته، ناهماهنگی و تعدد مراکز تصمیمگیری و تداخل وظایف قانونی و یا موازی کاری میان مراجع ذیربط بوده است.
ارسطوزاد عنوان کرد: اکنون طرحی از سوی مقام عالی وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به دولت ارائه شده تا از طریق وحدت رویه و ایجاد تمرکز تصمیمگیری ها برای روانسازی و رونق صنعت گردشگری که محرک بنیادین برای رونق اقتصادی منطقه خواهد بود انجام پذیرد.
لازم به ذکر است، سید عزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، (یکشنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۱), در صفحه مجازی خود نوشت: رونق آبادان و خرمشهر نیاز به طرح جامع گردشگری در حوزه اروند و تمرکز اقدامات دستگاههای دولتی و حاکمیتی دارد. امروز طرح پیشنهادی وزارتخانه مان را در دولت تشریح کردم. این طرح پس از طی مسیر قانونی منشاء اقدامات موثری خواهد شد.
نظر شما