مدیریت بحران باید به عنوان روح حاکم بر تمام فعالیتهای شهری شناخته شود

ناصحی با تاکید بر اینکه مدیریت بحران باید به عنوان روح حاکم بر تمامی فعالیت‌های مدیریت شهری شناخته شود، گفت: باید بدانیم که مدیریت بحران، یک پروژه و برنامه نیست و به عنوان یک اصل باید ذهن مدیران نسبت به آن آماده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «مهدی ناصحی» در نشست تخصصی مدیران بحران کلانشهرهای کشور با بیان اینکه یکی از موضوعات اساسی در حوزه مدیریت شهری و در عرصه حاکمیت، نحوه مواجه با بحران‌ها و پدافند غیرعامل است، اظهارکرد: براساس آمار، از مجموع حدود ۴۵ بلای طبیعی و غیرطبیعی دنیا، ۴۳ بحران و بلا را در ایران تجربه‌ کرده‌ایم که شرایط بسیار خاصی را برای کشورمان رقم زده است و مدیریت بحران و پدافند غیرعامل را به موضوعی روزمره برای ما تبدیل کرده است.

 

نایب رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه شهرداری ۳۱۶ خدمت را به شهروندان ارائه می‌دهد که از این تعداد، ۴۰ خدمت به صورت مستقیم است، گفت: همین حجم خدمات سبب شده تا سطح تماس مردم با مدیریت شهری خیلی بالا باشد و باید آمادگی‌های لازم برای مدیریت مرتبط با این سطح از تعاملات را داشته باشیم.

 

ناصحی مدیریت بحران را موضوع بسیار حائز اهمیتی دانست و افزود: اقدامات این حوزه باید به کاهش بلایا و تلفات مالی و جانی منتج شود؛ در چنین شرایطی است که اهمیت مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بیش از پیش روشن می‌شود.

 

وی تصریح کرد: مدیریت بحران در کلانشهرها از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است چرا که آثار ناشی از بحران‌ها در چنین شهرهایی، به واسطه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شکل گرفته، فراتر از بعد محلی و ملی و در سطح بین‌المللی است.

 

نایب رئیس شورای شهر مشهد گفت: همین امر موجب شده که دقت به الزامات مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، گام برداشتن در مسیر توسعه کارآمدی نظام جمهوری اسلامی، در عرصه بین‌المللی است.

 

ناصحی با تاکید بر اینکه مدیریت بحران باید به عنوان روح حاکم بر تمامی فعالیت‌های مدیریت شهری شناخته شود، افزود: باید بدانیم که مدیریت بحران، یک پروژه و برنامه نیست و به عنوان یک اصل باید ذهن مدیران نسبت به آن آماده گردد.

 

وی به ساختار مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری اشاره داشت و از شهردار خواست تا در اسرع وقت این موضوع را دنبال کند و گزارش مربوطه را به شورای شهر ارائه نماید، شورای شهر حامی این بازنگری ساختاری است چرا که در زمان بحران، فرماندهی واحدی باید امور را دنبال کند تا آثار ناشی از آن به حداقل ممکن کاهش یابد.

کد خبر 1197908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha