آرمان وطندوست معاون گردشگری و سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کردستان اظهار کرد: در حال حاضر و با هدف تقویت زیرساختهای گردشگری در استان ۷۰ طرح و پروژه بخش خصوصی و ۲۱ پروژه بخش دولتی در دست اجرا است.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان، افزود: یکی از الزامات رونق گردشگری در مناطق دارای استعداد و جاذبه، بدون شک ایجاد تاسیسات و زیرساختهای رفاهی، خدماتی و گردشگری است.
وی با بیان اینکه طی سالهای اخیر با رشد قابل توجه ساخت و بهرهبرداری اماکن اقامتی در کردستان مواجه بودهایم، عنوان کرد: زیرساختهای رفاهی وخدماتی استان نسبت به حجم زیاد گردشگر، جوابگوی نیازهای گردشگری نیست.
وطندوست با اشاره به اینکه از سرمایه گذاران جدید در این حوزه استقبال کرده و میکنیم، یادآور شد: نزدیکی کردستان با مرز عراق و همچنین برخورداری از صدها جاذبه تاریخی و طبیعی، سرمایهگذاری در حوزه گردشگری را در این استان دارای توجیه اقتصادی کرده است.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان، بیان کرد: خوشبختانه این ادارهکل در سال گذشته در زمینه احیای بناهای تاریخی و ایجاد فرصتهای لازم برای رونق گردشگری و اشتغالزایی در استان اقدامات خوب و ویژهای داشته است که از نتایج آن واگذاری چهار بنای تاریخی به بخش خصوصی و تملک و خریداری چهار بنای تاریخی دیگر است.
وی، حجم اعتبارات مصوبات سفر رئیس جمهور به این استان را ۱۰۰ میلیارد تومان در سه حوزه میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی برای دو سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ اعلام کرد و گفت: در دولت سیزدهم اعتبارات استانی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان در مقایسه با سال گذشته چهار برابر افزایش یافته است.
وطندوست، یادآور شد: در استان ۳۵ منطقه نمونه گردشگری داریم که سه مورد از آن به شهرداریها واگذارار شده است.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان، اظهار کرد: جاذبههای گردشگری کردستان محدود به شهرهای کردستان نیست و خیلی از روستاهای استان نیز از جاذبههای خوبی برای جذب گردشگر برخوردار میباشد که در سالهای گذشته ۴۳ روستا بهعنوان روستاهای هدف گردشگری در استان تصویب شده است.
وی با اشاره به فرصت سرمایهگذاری گردشگری پیرامون سدهای استان، اضافه کرد: حاشیه سدهای استان بهترین فرصت برای سرمایهگذاری است که سرمایه گذاران میتوانند بهره درستی از این فضا داشته باشند.
نظر شما