حضور گروههای مسجدی موفق  در نخستین نمایشگاه و رویداد هم افزایی برای مدیریت ایران ١۴٠١

عبودتیان با بیان اینکه مساجد در مورد مسائل و مشکلات مردم فعال تر از قبل هستند از حضور گروههای مسجدی موفق در نخستین نمایشگاه و رویداد هم افزایی برای مدیریت ایران ١۴٠١ خبر داد.

سید احمد عبودتیان در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد استفاده از ظرفیت مساجد و ائمه جمعه موفق در نخستین نمایشگاه و رویداد هم افزایی برای مدیریت ایران ١۴٠١ گفت: ما در سه چهار سال اخیر شاهد اتفاقات خوبی در مساجد بودیم. مساجد در مورد مسایل و مشکلات مردم فعال تر از قبل هستند.

 

مشاور و دستیار ویژه رییس جمهور در امور مردم سازی دولت اظهار کرد: در چند سال اخیر امامان جماعت به شدت در موضوع و مسایل اجتماعی فعال شدند و مجموعه هایی مانند سازمان تبلیغات اسلامی، کانون های فرهنگی هنری مساجد و بسیج شروع به فعالیت هایی در این زمینه کردند که این فعالیت ها با بستر مسجد کلید می خورد.

 

وی گفت: مدینه فاضله در حکمرانی دینی آن است که بستر و پایگاه حکومت مانند مدینه النبی؛ مسجد باشد اما ما تا بازگشت به آن الگو فاصله داریم، از این رو یک کار جدی بر عهده خود مسجدی ها است تا این بستر را فراهم و کارکردهای مسجد را از حداقلی خارج کنند.

 

وی گفت: مانند نمونه های موفقی که در تهران و استان ها به چشم می خورد که برخی مساجد 36 یا 37 کارکرد اجتماعی را فعال کرده اند که این کار بسیار ویژه است. در همین رابطه تعدادی از برگزیدگان گروه هایی که در مساجد فعالیت هستند در رویداد هم افزایی مدیریت حضور دارند که در ادامه این رویداد می توانیم با همکاری کانون های فرهنگی هنری مساجد و یا نهادهای متولی امر مسجد این موضوع را بازتکرار و تخصصی کنیم.

 

وی گفت: در حوزه اقتصاد مقاومتی در استان قم طرحی با تکیه بر گروه های دینی رقم می خورد که این موضوع نیازمند زمان و تمرکز اختصاصی است تا به نتیجه مطلوب برسیم اما اصل موضوع به خوبی دیده شده است و در رویداد هم افزایی مدیریت ایران گروه هایی با تابلوی مساجد و گروه های فعال در مسجد معرفی می شوند.

 

عبودتیان گفت: رویداد هم افزایی مدیریت ایران فقط یک شروع است و ما گستره وسیعی را با کمک گروه های مردمی باید دنبال کنیم اما نکته این است که بخشی از رویدادها و همایش ها مهمترین هدف اش انتقال تجربه و معرفی برترین هاست.

 

وی گفت: وقتی مدیر و خدمتگزاری در جمهوری اسلامی از این رویداد بازدید می کند و شاهد حضور موثر گروه های مردمی برای حل مشکلات و معضلات جامعه می شود، ذهن و افکار مدیران نسبت به حل مشکلات توسط این گروه ها تقویت می شود و از خود می پرسد چگونه می تواند بسترها و ساز و کار فرآیند اداری را طوری آماده کنند که گروه های مختلف را به کار گرفته و کار را به صاحب آن بسپارند.

 

عبودتیان خاطرنشان کرد: نمونه های موفق بسیاری از گروه های مردمی در حل مسایل و ارایه راهکار داریم. در حوزه مسکن، مسکن مهر را شاهد بودیم که موجب شکل گیری تعاون های مردمی شد. در موضوع کرونا و بحران ها گروه های مردمی شکل گرفتند و آمادگی حضور در جامعه را دارند. این رویداد خالی از اشکال نخواهد بود اما تمرکز اصلی اش بر انتقال تجربه و گفتمان سازی است و همچنین سامانه ای راه اندازی شده تا تمام گروه های حاضر در این رویداد ثبت نام شده و همچنین گروه های موفقی هم در این رویداد حضور ندارند، می توانند با مراجعه به سامانه رویداد هم افزایی مدیریت ایران ثبت نام کنند و الگوهای خود را معرفی کرده و حلقه های واسط و میانی را برای حل معضلات مردم شکل دهند.

 

وی گفت: از سوی دیگر ما شبکه دستیاران را باید به گونه ای موظف کنیم که ساختارهای اداری را درنوردیده و به مدیران کمک کرده تا مسیر حل مشکلات را باز کنند و به خدمتگزاران در تسهیل امور کمک کنند که ضمانت اجرایی آن شبکه دستیاران است که باید آن را دنبال کنیم.

 

نخستین نمایشگاه و رویداد "هم‌افزایی برای مدیریت ایران ۱۴۰۱" به عنوان نخستین گام در مسیرِ رسیدن به دولت مردمی، روز یکشنبه با حضور معاون اول رییس جمهور در مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد و تا ۴ مرداد در این مکان دایر است.

 

گفتنی است، این رویداد پذیرای عموم مردم نیست و تنها مدیران ارشد با دعوت از سوی ریاست جمهوری می توانند از این رویداد بازدید کنند.

کد خبر 1199193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha