خبرگزاری شبستان_خراسان شمالی_ شیروان؛ عملیات ساخت سالن ورزشی سه هزار نفره شیروان از مصوبات سفر دولت دهم سال ۸۹ آغاز شده که با گذشت ۱۲ سال فقط ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اینک در ایستگاه احداث باقی مانده است. عملیات این طرح بزرگ ورزشی شهرستان با زیربنای چهار هزار و ۲۰۰ مترمربع شروع شد که عملیات ساخت آن با مشارکت شرکت نفت و ورزش و جوانان بود و از سال ۹۳ به دلیل عدم تخصیص بودجه متوقف و چندین ساله راکد ماند و از موقع توقف ساخت این طرح در سال ۹۳ هیچگونه اعتباری از سوی شرکت نفت تخصیص داده نشده است.
ساخت و تکمیل این طرح بزرگ ورزشی نیاز به اعتبارات ملی داشت زیرا که اعتبارات استانی و شهرستانی جوابگوی آن نبود و برای از سرگیری ادامه این طرح پیگیری های فراوانی جهت تخصیص در سال های قبل صورت گرفت و با وجود مکاتبات انجام شده اعتبار مناسبی تخصیص نیافت.
با توجه به اهمیت ورزش و نقش و جایگاه مهم آن در سلامتی و تاکیدات مقام معظم ر هبری در این زمینه، در سفر رییس جمهوری و اعضای هیئت دولت به استان (دوم تیرماه سال ۱۴۰۱) ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت مجدد این طرح ابلاغ شد که امیدی در دل های بی قرار و مهم ترین دغدغه ورزشکاران برای عدم سالن ورزشی مناسب ایجاد شد و ناامیدی را تبدیل به امید کرد.
استاندارد سرانه فضای ورزشی کشوری برای هر نفر یک متر مربع است که این سرانه در شیروان نیم متر برای هر نفر است و در صورت ساخت سالن های ورزشی نیمه تمام از جمله این طرح، سرانه به میزان استاندارد خواهد رسید.
«علی جدی» نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از طرح های ورزشی این شهرستان از جمله سالن ورزشی سه هزار نفره به دلیل نبود اعتبارات به مدت ۱۰ سال نیمه تمام مانده است که باید این طرح ها طی دو سال آتی تکمیل و بهره برداری برسد.
وی اظهارکرد: این شهرستان دارای پتانسیل های ورزشی زیادی است که باید زیرساخت های لازم برای فعالیت ورزشکاران فراهم شود تا در میادین ورزشی بدرخشند و با اولویت قرار دادن به اتمام طرح های نیمه تمام باید سرانه ورزشی شهرستان تقویت شود و گام بزرگی جهت ورزش برداشته شود.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نبود سالن ورزشی مناسب و استاندارد در شان دومین شهر استان، که ورزشکاران آن از قدیم موفق به کسب مقام های برتر استانی و کشوری شده و در ورزش استان حرف اول را می زنند، نیست زیرا که ساخت چنین سالن هایی بزرگی علاوه بر رفع و دغه بزرگ ورزشکاران جهت نداشتن فضایی مناسب زمینه ای برای حضور برگزاری مسابقات ملی و کشوری را در شهرستان فراهم می کند.
جدی با اشاره به نگاه ویژه و تاکید رهبری و مسئولان نظام نسبت به حوزه ورزش اضافه کرد: ابلاغ ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سفر دولت جهت ساخت مجدد این طرح نشان از توجه به ورزش جوانان و نقش آن در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کشف و شناسایی استعدادهای ورزشی خصوصا در بین نوجوانان و جوانان است که ضرورت و احداث چنین سالن های ورزشی را چندین برابر می کند و با احداث چنین طرح هایی در شهرستان شاهد رقابت های ورزشی در سطح ملی و درخشش ورزشکاران خواهیم بود گرچه که تاکنون وزشکاران علیرغم کمبود امکانات، تجهیزات و فضای مناسب جهت تمرینات همیشه در سکوی نخست مسابقات استانی و کشوری قرار داشتند.
جدی در خصوص ورزش بانوان هم عنوان کرد: طی سال های اخیر به ورزش بانوان نگاه جدی نشده که نیاز به حمایت و توجه ویژه دارد، از سویی با احداث چنین فضاهایی بانوان مکانی مناسبی برای انجام تمرینات خواهند داشت و رغبت و انگیزه بیشتری جهت شرکت و فعالیت مداوم در ورزش و کسب مقام های برتر استانی و کشوری پیدا می کنند، برای ورزش بانوان همه باید تلاش کنیم و زمینه توسعه و شکوفایی آن فراهم شود و کمک های لازم صورت گیرد، در این دور بحث ورزش بانوان با جدیت دنبال می شود و هر کمکی باشد انجام خواهیم داد.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پتانسیل ها، ظرفیت ها و علاقه مندی بسیاری در بین ورزشکاران شیروان خصوصا بانوان است، اگر بانوان ورزشکار باشند خیلی از مسائل خانواده حل خواهد شد و این یکی از موارد مهم است.
سرپرست اداره ورزش و جوانان شیروان هم با بیان اینکه تاکنون پیگیری های زیادی برای دریافت اعتبار برای تکمیل سالن ورزشی سه هزار نفره شیروان صورت گرفته، گفت: با توجه به اینکه اعتبارات استانی و شهرستانی جوابگو نیست، پیگیر جذب اعتبارات ملی در این خصوص هستیم.
«مهدی شعبانی» اظهارکرد: در سفر رییس جمهوری و اعضای هیئت دولت، ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل سالن ورزشی سه هزار نفره این شهرستان اختصاص یافت که انتظار است ساخت آن سرعت گیرد.
سرپرست اداره ورزش و جوانان شیروان با اشاره به ضرورت و اهمیت ساخت این طرح برای دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در سفر رییس جمهوری، یکی از مطالبات جدی مردم شیروان تکمیل و تسریع در ساخت سالن ورزشی سه هزار نفره بود که غبار فراموشی آن را فراگرفته بود.
شعبانی با بیان اینکه ساخت چنین فضایی نیاز مبرم دومین شهرستان پرجمعیت استان است، اضافه کرد: برای مقابله با آسیب های اجتماعی باید به ورزش اهمیت داد که در این راستا ساخت سالن های ورزشی در اولویت کاری است.
سرپرست اداره ورزش و جوانان شیروان عنوان کرد: نبود سالن ورزشی برای شهرستانی که ورزشکاران آن از قدیم مقام های برتر استانی و کشوری را کسب می کنند زیبننده نیست زیرا که هر ساله شاهد برگزاری رویدادهای بزرگ ورزشی و مسابقات کشوری به میزبانی این شهرستان هستیم و مکان و فضای مناسب جزو اولویت ها و ضرورت های نخست طرح های این شهرستان است.
شهرستان شیروان دارای ۳۲ باب اماکن ورزشی و سه هزار و ۵۰۰ ورزشکار سازمان یافته است. این شهرستان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما