به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام «روح الله حریزاوی» در نشست روسای هیئت اندیشه ورز قرآنی در محل سالن اجتماعات حوزه علمیه خواهران الزهرا (س) اردبیل، ظرفیت بانوان اندیشه ورز قرآنی کشور و تعامل، هم افزایی و ساماندهی آنان در راستای ارتقای فضای زندگی قرآنی عموم مردم را از اهداف این نشست برشمرد و اظهار کرد: برنامه ما تأسیس قرارگاه جهاد تبیین در سازمان دارالقرآن کریم است و از همه اصناف و اقشاری که شیفته و دلداده قرآن هستند برای عضویت در این قرارگاه دعوت میکنیم.
رئیس سازمان دارالقرآن خصوص تعامل سازمان دارالقرآن با دیگر نهادهای متولی حوزه قرآنی گفت: سوابق خوبی در خصوص این همکاری در سازمان وجود دارد که به همین دلیل عنوان یک دستگاه خوشنام و خوشخدمت شناخته میشود. مجموعههای مختلفی که میخواهند از اصیلترین، عمیقترین و درستترین اندیشهها و خدمات قرآنی بهرهمند شوند میتوانند از دفاتر سازمان دارالقرآن کریم در سراسر کشور بهره ببرند و ما در قالب تعامل و تفاهم ملی این موضوع را دنبال خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تمام دستاوردهای قرآنی کشور، که از اول انقلاب تاکنون برنامهریزی شده و توسعه یافته است از جمله موضوع تلاوت، تدبر، کرسیهای تفسیر و حفظ، تعالی پیدا میکند و جدیتر دنبال میشود.
حجت الاسلام حریزاوی بر ضرورت شبکه سازی و توسعه جامعه مخاطبین تاکید کرد و گفت: در سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه طرح عملیاتی حوزه جهاد تبیین به دو مقوله شبکه سازی و گفتمان سازی توجه داریم و ازظرفیت های مهم از جمله اصناف، بازاریان، کارمندان، دانشجویان، دانش آموزان، موسسات و خانه های قرآنی، مساجد، مهدهای قرآن استفاده می کنیم.
وی افزود: کسی میتواند وارد عرصه جهاد تبیین شود که گفتمان برتر داشته باشد. در این زمینه باید توجه داشته باشیم که رویکرد منفعل در تبیینگری راه به جایی نخواهد برد، بلکه باید تهاجمی عمل کرد.
از کف جامعه غافل هستیم
در ادامه محمدعلی خواجه پیری از اعضای هیئت اندیشه ورز قرآنی کشور بر ضرورت عمل به فرامین مقام معظم رهبری بر ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تاکید کرد و گفت: اگر انسان به معنی واقعی کلمه به خدا و آیات الهی اعتماد داشته باشد، در شرایط بسیار سخت، در پناهگاه قرآن به آرامش و اطمینان حقیقی می رسد.
وی افزود: افراد گمنامی در اقصی نقاط کشورند که با دست خالی کارهای بزرگ قرآنی انجام می دهند اما متأسفانه برخی اوقات توجهی به ایشان نمیشود. در دوران مسئولیتی که در وزارت ارشاد داشتم فعالیتهای بعضی از این عزیزان را از نزدیک دیدم و از خودم خجالت کشیدم که با این همه امکاناتی که در اختیار داریم، در قبال خدمات خالصانه و تأثیرگذار ایشان، هیچ کاری نکردهایم. ما از کف جامعه غافلیم.
این پیشکسوت قرآنی با اشاره به ظرفیتهای بزرگی که در دسترس است، افزود: صداوسیما، شورای توسعه فرهنگ قرآنی، حوزههای علمیه، سپاه پاسداران، نیروهای مسلح، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، شورای عالی قرآن، اتحادیه تشکلهای قرآنی، آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، ستاد اقامه نماز، دانشگاهها، و… ظرفیتهای بسیار خوبیاند که در اختیار داریم. اگر همه پای کار بیاییم، وفاق داشته باشیم و گوش به فرمان مقام معظم رهبری که پرچمدار واقعی قرآن است حرکت کنیم، آن وقت انجام کارهای بزرگ قرآنی سهل خواهد بود.
۱۵۰۰ نخبه عضو هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی در ۱۵۰ شهرستان کشور
در ادامه لاله افتخاری رییس هیات اندیشه ورز بانوان قرآنی کشور در سخنانی با عنایت به دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت فعالیت بانوان در همه عرصههای قرآنی از بهمن سال گذشته راهاندازی هیأتهای اندیشهورز بانوان قرآنی در شهرستانها نیز در دستور کار قرار گرفت و تاکنون در بیش از ۱۵۰ شهرستان، هزار و ۵۰۰ نفر از بانوان قرآنی جهادی، انقلابی و نخبه به عضویت هیات اندیشه ورز بانوان قرآنی در آمده و قرار است هیأتهای اندیشهورز شهرستانی در بیش از ۴۵۰ شهرستان تشکیل شود.
افتخاری افزو: در اولین نشست، روسای هیاتهای اندیشه ورز بانوان قرآنی و ادارات امور قرآنی استانهای آذربایجان غربی – آذربایجان شرقی – اردبیل – گیلان-زنجان و مازندران به همراه جمعی از اعضای هیات اندیشه ورز بانوان قرآنی کشور به میزبانی استان اردبیل در حال برگزاری است.
به گفته وی نشستهای منطقهای دیگر با حضور ۲۵ استان به میزبانی استانهای خراسان شمالی، همدان، تهران، چهار محال و بختیاری و هرمزگان در مراحل بعدی این طرح برگزار خواهد شد.
نظر شما