به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، محمد حسین نعمتی امروز پنجم مرداد در مراسم آیین رونمایی از مجموعه شعر «ضمیر متصل» اثر وحیده احمدی که در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد، گفت: نوع جدیدی از مواجهه شعر با مسائل اجتماعی در کتاب ضمیر متصل وجود دارد و از این بابت باید به صاحب اثر تبریک گفت. خانم احمدی در اشعارش سعی کرده مصداقهایی پیدا کند که واقعی باشند.
این شاعر اظهار داشت: نام این کتاب را دوست دارم. این عنوان به نوعی به مستقل نبودن هویت زن در جامعه اشاره دارد. اسم کتاب خیلی ظرفیت دارد که طرح جلد مناسبی برای آن طراحی شود که امیدوارم در چاپ دوم کتاب این امر محقق شود.
وی تصریح کرد:شاعران به عنوان سنجندهها، خیلی از مسائل را زیباتر و جامعتر از افراد دیگر میبینند. کتاب ضمیر میتواند بهعنوان یک مرجع برای پژوهش مورد توجه باشد و این یکی از حسن های کتاب است.
این شاعر و منتقد ادبی با بیان اینکه کتاب ضمیر متصل به دنبال تناسبات فانتزی معمول ادبیات نیست، عنوان کرد: در این اثر جسارتی وجود دارد که با محجوبیت همراه است و این از سلوک شخصی شاعر نشات می گیرد. در این اثر، بحث محترمانه بودن و مهربانانه بودن لحن روایت را می بینیم که مزیت دیگر اثر است. طنز در این اثر وجود دارد ولی از کلمات محترمانه استفاده شده است. مهربانی شاعرانه، طنز خوب و محترمانه و اشعار دلنشین از ویژگیهای این کتاب است.
وی با بیان اینکه ضمیر متصل مانند گنج است و ناشر نباید از آن به سادگی بگذرد، افزود: این کتاب میتواند مخاطبان بسیار زیادی داشته باشد و در جامعه دست به دست بچرخد. این کتاب باید با اصول حرفهای معرفی شود و به چاپهای مجدد برسد تا افراد زیادی آنرا بخوانند به تسکین برسند. اگر این کتاب خوب معرفی شود، خیلیها میخوانند و تسکین پیدا میکنند.
بر اساس این گزارش ، وحیده احمدی شاعر مجموعه «ضمیر متصل» در این مراسم گفت: این کتاب شعر با محوریت خواستگاری است، معمولا بحث خواستگاری بیشتر با طنز و فکاهی همراه بوده اما این کتاب به بیان دغدغههای دختران مجرد میپردازد. مخاطبان اصلی این کتاب، دختران مجرد و پسران هستند تا با دنیای این دختران آشنا شوند.
این شاعر اظهار داشت: وقتی برای اولینبار این شعرها را در برخی جاها میخواندم بعد از پایان جلسه دختران حاضر در جلسه گفتند انگار حرف دل ما را زدید و پس از آن، این من شخصی تبدیل به من اجتماعی شد.
نظر شما