به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، «امید آرامش» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در مراسم بزرگداشت ششم مردادماه سالروز تاسیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان داشت: یکی از مزیت های سیستان و بلوچستان در کنار معدن، کشاورزی، مرزهای آبی و خاکی و سایر پتانسیل ها، نیروی انسانی مثبتی است که در تراز کشور جایگاه بسیار خوبی را داریم.
وی افزود: یکی از بحث های که مطرح، تخصص گرایی و مهارت است فنی و حرفه ای می تواند مکمل دانشگاه باشد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: فارغ التحصیلان زیادی را در استان سیستان و بلوچستان داریم و یکی از پتانسیل ها سیستان و بلوچستان وجود مراکز آموزش عالی، که در جنوب کشور جزء بهترین ها است.
آرامش گفت: یکی از چالش هایی که در استان وجود دارد این است که 95 درصد فارغ التحیلان دانشگاه ها ما آموزش ها را به صورت تئوری یاد گرفته اند و بازار کار را بلد نیستند.
وی افزود: بیشترین آمار بیکاری، تورم و فقر را در سیستان و بلوچستان داریم که این معضلات اجتماعی با کارآفرینی و مهارت آموزی و تخصص گرایی برطرف می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه نیروی متخصص و ماهر می تواند منجرب به افزایش تولید علم و ثروت و شکاف های اجتماعی را برطرف کند، ادامه داد: مهارت آموزی یکی از بحث های کلیدی است که باید برنامه ریزی خاص خودش را داشته باشیم.
آرامش با اشاره به اینکه براساس تجربه کشورهای توسعه یافته نیروی انسانی متخصص و ماهر رمز و راز موفقیت ما در کسب و کار ها است، گفت: سیستان و بلوچستان نیاز مبرم به نیروی متخصص و ماهر دارد اگر چه بستر لازم برای آموزش های مهارتی در استان وجود دارد.
نظر شما