به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه(۱۱) مجلس شورای اسلامی سوال احمد راستینه از وزیر ورزش و جوانان در مورد اینکه چرا با وجود گذشت ۱۸ ماه از تصویب قانون شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان متاسفانه هنوز آیین نامه اجرایی این قانون به تصویب هیات دولت نرسیده و عملا ظرفیت های این قانون فعال نشده است مطرح شد.
بعد از توضیحات وزیر، راستینه سوال را به رای مجلس شورای اسلامی گذاشت و نمایندگان با ۱۱۲ رای موافق، ۱۲۰ رای مخالف و سه رای ممتنع از مجموع ۲۴۳ رای اعلام کردند که از توضیحات وزیر ورزش و جوانان قانع نشدند.
احمد راستینه در طرح سوال خود از وزیر ورزش گفت: قانون مهم شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان میتواند تحولی در حوزه ورزش ایجاد کند که این اتفاق به دلیل ترک فعلهای متعدد رخ نداد و آسیبهایی را در حوزههای مختلف ورزش میبینیم. قانون شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان در ۱۶ شهریور سال ۱۳۹۹ در مجلس یازدهم تصویب شد، وزارت ورزش و جوانان بعد از ۱۱ سال صاحب قانون شد و بعد از حدود دو سال پیگیری کمیسیون فرهنگی هنوز این قانون اجرایی نشده است و تنها به تازگی آییننامههای آن نوشته شده است.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس اظهار کرد: دولت گذشته ارادهای برای انجام این قانون نداشت و دولت فعلی هم به اهمیت این موضوع توجه نکرد. دو سال طول کشید تا آییننامه این قانون نوشته شود اما مگر اجرای یک قانون به نوشتن آییننامه است؛ با این وضعیت ظرفیتهای این قانون بر باد رفته است.
وی ادامه داد: یک مجمع در وزارت ورزش بدون حضور وزیر و معاونینش تشکیل و انتخابات آن برگزار می شود، سپس مسئولین آن با حجم بالای تخلفات با تنظیمات خارج از وزارتخانه انتخاب می شوند که اگر نظارت بود این اتفاقات رخ نمی داد اما هنوز وزیر می گوید حال ورزش ما خوب است.ما در بازدیدهای نظارتی خود به یکی از استان ها شاهد اداره یک باشگاه هزار میلیاردی در مرکز استان بودیم، در حالی که در روستاهای همان استان یک متر سرانه ورزشی نیز وجود نداشت و آیا این وظیفه شما نیست که سرانه ورزشی را براساس قانون تامین کنید؟
وی با اشاره به قانون وظایف و اختیارات وزارت ورزش، گفت: کرونا مشکلات زیادی را برای باشگاه های ورزشی ایجاد کرد و این قانونی است که اگر قانون به درستی اجرا می شد و اتحادیه ها تشکیل می شد و از این باشگاه ها حمایت می شد شاهد آسیب رسیدن به آن ها نبودیم و مشکلات فدراسیون ها را نیز به این مشکلات اضافه کنیم. همچنین یک جلسه شورای عالی ورزش تشکیل نشده و علیرغم اهمیت این موضوع شاهد تداوم مشکلات جوانان و ورزشکاران هستیم.
راستینه خاطر نشان کرد: ورزشکاران و قهرمانان در دیدار با مقام معظم رهبری از اشتغال، معیشت و مشکلات خود گفتند و قرار شد به این مسئله رسیدگی شود. این سوال مطرح است که در کجای دنیا افتخارآفرینان و قهرمانان مشکلات معیشتی و مستمری دارند؟ و آیا قرار نبود در کوتاه ترین زمان به این مسئله رسیدگی شود، چرا اینگونه نشده است؟. همچنین جای نظارت بر باشگاه ها و باشگاه داری و فدراسیون های ورزشی خالی است اما آقای وزیر همچنان از حال خوب ورزش سخن می گویید؛ سهم نظارت در وزارتخانه شما کجاست ؟
نظر شما