استاد کارگاه انتقال تجربه از ایده تا فیلم حوزه هنری خراسان جنوبی و هنرمند برجسته استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند با بیان اینکه حوزه هنری تاکنون چندین کارگاه از ایده تا فیلم برگزار کردهاست، یکی از اهداف مهم برگزاری کارگاه را تقویت کنشگران فرهنگیاجتماعی عنوان کرد.
«محمد براتی» با بیان اینکه علاقه مردم و جامعه به سمت فیلم کوتاه با اثرگذاری بالا است، افزود: در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی که جزو جداییناپذیر و لاینفک زندگی افراد است کمتر افراد فیلم بلند نگاه میکنند.
به گفته وی باید با افزایش سواد رسانهای و آگاهی فنی نسبت به تولید محتوا، استفاده مفید از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را در زندگی بالا ببریم.
وی با بیان اینکه برخی موضوعات هدفدار هستند و موضوعات تحکیم بنیان خانواده، رفع آسیبهای اجتماعی، مسایل ارزشی مانند نماز و نیایش، مسایل تربیتی مانند اخلاق اشاره کرد و گفت: کمک به افراد دغدغهمند اجتماعی از دیگر اهداف پیش رو است که می توان از طریق آموزش تخصصی و پشتیبانی حوزه هنری استان به خلق ایده و تبدیل آن به فیلم به این افراد کمک کرد.
وی یادآور شد: میتوان ایده خوب را با کمک ارگانها و نهادهای دارای امکانات و تجهیزات و یا بهصورت شخصی با کمک موبایل و تجهیزات کم و ارزان به فیلم تبدیل کرد.
این هنرمند خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت هنرمندان در زمینه تولید فیلم در استان گفت: با شرکت در این کارگاه و شناسایی افراد مستعد با راهنمایی و مشاوره افراد وارد این حلقه هنرمندان میشوند تا به واسطه آن در حوزه جوان و نوجوان رویش اتفاق بیفتد.
براتی با اشاره به تاثیرگذاری فیلم در راهاندازی جریان اجتماعی، از والدین خواست با بالا بردن سواد رسانهای و بهروز شدن با حضور در این کارگاههای آموزشی در این زمینه به فرزندان خود کمک کنند چراکه نمیتوان فضای مجازی را از زندگی حذف کرد باید برای استفاده بهینه از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اطلاعات خود را بهروز کرد.
وی تاکید کرد: یک اثر هنری خوب میتواند در حوزه تربیتی و پرورشی کمک کند چراکه تیزرهای فرهنگی و فیلم کوتاه دارای پیام بوده و اذهان را درگیر میکند.
وی از مربیان پرورشی که دغدغهمند تربیت دانشآموزان هستند خواست با سوق دادن دانشآموزان به سمت درست به کسب اعتبار اجتماعی آنها کمک کنند.
نظر شما