به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان در بازدید از مراکز ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی شهرستان، اظهار داشت: قلعه تاریخی فورگ که در روستای فورگ از توابع بخش مرکزی شهرستان درمیان واقع شده در ایام نوروز پذیرای بیشترین مسافر در این شهرستان مرزی بوده است.
وی با بیان اینکه شهرستان درمیان برنامههای متنوعی برای مسافران نوروزی تدارک دیده است، از برپایی بازارچه صنایع دستی و سوغات محلی در سه راهی منصورآباد به منظور عرضه صنایع دستی به علاقمندان و مسافران و گردشگران خبر داد.
فرماندار درمیان با بیان اینکه در این بازارچه اقلام صنایع دستی از قبیل جاجیمبافی، پارچهبافی، گلیمبافی و گبه بافی عرضه میشود و سوغات محلی از قبیل زرشک، عناب و زعفران نیز به فروش میرسد، گفت: تاکنون بیش از یک هزار و 200 مسافر نوروزی از این بازارچه بازدید نموده اند.
براتی گفت: شهرستان درمیان از لحاظ وجود آثار فرهنگی و تاریخی از غنیترین شهرستانهای خراسانجنوبی به شمار میآید و وجود تپهها و محوطههای باستانی پراکنده در منطقه، قلعههای اسماعیلی، آسیاب بادها و مساجد نشان دهنده سابقه تمدنی با عظمت این شهرستان است.
وی قلعه فورگ، قلعه اسدیه، قلعه درخش، قلعه طبس مسینا، مسجد جامع هندوالان از مهم ترین آثار تاریخی این شهرستان برشمرد و افزود: در شهرستان درمیان 124 اثر تاریخی تاکنون شناسایی شده که 70 اثر ثبت ملی گردیده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان وی وجود مساجد تاریخی متعدد ونیز مدارس علمی قدیمی را بیانگر توجه مردمان این سرزمین به دو مقوله علم و دین دانست و افزود: مسجد جامع درخش، هندوالان، گسک و بقعه سلطان ابراهیم رضا ونیز حوزه علمیه قهستان از جمله این بناها است.
فرماندار درمیان، مرمت و بازسازی قلعه اسدیه و قلعه درخش، تجهیز صنایع دستی و تکمیل سایت گردشگری قهستان و فورگ را از مهم ترین پروژهای میراث فرهنگی و گردشگری در این شهرستان برشمرد و افزود: در حال حاضر 8 پروژه با اعتبار 242 میلیون تومان در این شهرستان در دست اجراست.
پایان پیام/
نظر شما