به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «غلامعلی حیدری» امروز (چهارشنبه ۱۲ مرداد) در نشست ستاد مدیریت بحران این استان که با حضور معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران در سالن شهید مردانی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: همراهی گروه های جهادی در امدادرسانی نیز از نکات قابل توجه در استان بود و از سوی دیگر همراهی مردم را عامل مهمی در کاهش خسارت های مالی و جانی ناشی از سیلاب بود و این صبوری و همراهی مردم سیل زده استان نقشه های دشمن را نقش بر آب کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مدیران دستگاه های اجرایی، فرمانداران، بخشداران و دهیاران نیز آمادگی داشتند و با اقدام به موقع از وارد شدن خسارت های بیشتر جلوگیری کردند.
وی بر ضرورت آسیب شناسی سیلاب اخیر تاکید کرد و گفت: هر یک از دستگاه های اجرایی به شناسایی و تدوین آسیب های مرتبط با دستگاه خود اقدام کنند.
حیدری رسیدگی به مناطق سیل زده را خواستار شد و افزود: خدمات رسانی در خصوص آب، برق، گاز و تامین نیازهای فوری مردم سیل زده در اولویت برنامه های استان است و دستگاه های متولی باید در این خصوص اقدامات لازم را به کار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه ارائه خدماتی نظیر آب، برق و گاز در هر یک از مناطق استان با چالش و قطعی مواجه است مدیر مربوطه باید تا حل مشکل در آن منطقه بماند.
حیدری، لایروبی چاه ها، مسیل ها و جوی ها را در اولویت بعدی استان عنوان کرد و افزود: لایروبی قنات ها و چاه ها از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه اگر این اقدام انجام نشود خسارت های بخش کشاورزی بسیار بیشتر می شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری از پیشنهاد رئیس سازمان مدیریت بحران کشور مبنی بر پایلوت شدن چهارمحال و بختیاری برای اجرای طرح های آبخیزداری استقبال کرد و اظهار داشت: آبخوانداری نه تنها از فرسایش خاک جلوگیری می کند بلکه در جلوگیری از سیلاب و ذخیره رواناب ها نیز موثر است که این برنامه هم پس از انعقاد تفاهم نامه در دستور کار قرار میگیرد و باید تا قبل از بارش های زمستانی اجرا شود.
وی، نبود سیل بند را از مشکلات اساسی استان در سیلاب اخیر عنوان کرد و گفت: علاوه بر آن، استان نیاز اساسی به ماشین آلاتی نظیر لجن کش و کف شکن دارد.
نظر شما