به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، شورای مشورتی نوآوری فرهنگی و اجتماعی کشور، به استناد بخش نظام نهادی بیانیه بازارپردازی صنایع فرهنگی به مثابه راه حل تحول در سبک زندگی متشکل از برخی صاحب نظران و مدیران حوزه های فرهنگ و زیست بوم نوآوری است و در جهت تحقق مفاد این بیانیه اقدام می کند.
در قالب این شورا فعالیت فرهنگی و اجتماعی با بکارگیری فناوری های فرهنگی و نوآوری های اجتماعی و با رویکرد اقتصادی توسعه یافته صورت می گیرد.
اقناع سازی لایه های مختلف مدیران فرهنگی استانی جهت حساس شدن نسبت به تاثیرگذاری عمیق صنایع فرهنگی و بازارپرداری فرهنگی در هویت فرهنگی نسل آینده نیز در دستور کار این شوراست.
ارتقای اشتغال ناشی از توسعه فعالیت های فرهنگ بنیان در سطح استان و برنامه ریزی برای فعال شدن استان ها در کسب درآمدهای ارزی ناشی از صادرات محصولات فرهنگ بنیان نیز مورد توجه قرار دارد.
در همین راستا و در امتداد تشکیل شورای مشورتی نوآوری فرهنگی و اجتماعی و در ذیل شورای فرهنگ عمومی کارگروه نوآوری توسعه فعالیت های فرهنگ بنیان استان راه اندازی شد.
توانمندسازی فعالان فرهنگی و اجتماعی، احیای زیست بوم های فرهنگی در مناطق مختلف کشور، توسعه ظرفیت های اقتصادی حوزه های گوناگون فرهنگی، رونق بخشی به تولید داخلی و بازپروری کسب و کارهای فرهنگی کم بازده با استفاده از شیوه های جدید خلاق و نوآورانه با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جاری به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین از اهداف راه اندازی این کارگروه است.
در پايان حسنعلي نوري به عنوان دبير كارگروه جهاد تبيين،قاسم سياسر به عنوان دبيركارگروه تقويت هويت وانسجام ملي ، سرمايه اجتماعي ومفاخر فرهنگي استان، زهرا ابراهيمي دبيركارگروه تحكيم بنيان خانواده وتقويت سبك زندگي ايراني اسلامي ، ليلا سايگاني دبيركارگروه كاهش آسيبهاي اجتماعي وتقويت نشاط اجتماعي وفريد شاهمرادي به عنوان دبيركارگروه نوآوري وتوسعه فعاليت فرهنگ بنيان معرفي شدند.
نظر شما