به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «غلامعلی حیدری» امروز (سهشنبه ۱۸ مرداد) در دیدار با معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اظهار داشت: در سالهای گذشته اقدام اساسی برای تامین آب پایدار در مناطق روستایی استان انجام نشده است و بسیاری از اقدامات موقتی بوده اما به همت قرارگاه امام حسن (ع) در تلاش هستیم تا با آبرسانی پایدار به روستاها، تنشهای موجود را از میان برداریم.
استاندار چهارمحال و بختیاری، افزایش نیترات آب را از دیگر چالشهای تامین آب شرب در این استان برشمرد و گفت: امید است با بهرهبرداری از طرح آبرسانی بن به بروجن این چالش نیز از میان برود.
وی با اشاره به گلآلود شدن چشمه کوهرنگ بر اثر سیلابهای اخیر، تصریح کرد: این چشمه ۵۰ درصد آب شرب ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت استان را تامین میکند و اکنون که از مدار خارج شده است با چالش جدی برای تامین آب شهرها و روستاهای در مسیر خط انتقال روبرو شدهایم که میطلبد تانکرهای آبرسانی از استانهای دیگر سریعتر به تجهیزات این استان اضافه شود.
حیدری خاطرنشان کرد: برای رفع کدورت آب در زمان بارش ایجاد تصفیهخانه در سودجان نیز لازم است و میطلبد وزارت نیرو در این خصوص نیز اقدامات لازم را انجام دهد.
وی در ادامه به وقوع سیلاب در این استان نیز اشاره کرد و گفت: سیلاب تمامی نقاط این استان را درگیر کرد اما هشت شهرستان شهرکرد، کیار، کوهرنگ، اردل، خانمیرزا، لردگان و بن بیشترین آسیب را از سیلاب دیدند و علاوه بر زیرساختها، بخش کشاورزی استان با خسارت قابل توجهی روبرو شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تلف شدن سه هزار تن ماهی و چهار هزار و ۱۰۰ راس دام سبک و ۲۰ راس دام سنگین و تخریب حدود ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی بخشی از خسارتهایی است که به این بخش وارد شده است.
حیدری با اشاره به پر شدن مسیل های استان از گل و لای ناشی از سیلاب، تصریح کرد: این مسیلها و به ویژه جویهای کشاورزی باید هرچه سریعتر پاکسازی شود چراکه در غیر این صورت با بارش بعدی خسارتهای بیشتری به اراضی و مزارع کشاورزی وارد میشود که در همین راستا در هر شهرستان به پنج بیل مکانیکی نیاز است.
نظر شما