به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری اطلاع رسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، نخستین دوره مسابقه «بانوی بیمثال» با موضوع زندگی حضرت خدیجه(س) با مشارکت مدیریت آفرینش های ادبی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و نهاد کتابخانه ها عمومی کشور با معرفی دبیران بخشهای مختلف این مسابقه آغاز به کار کرد.
شرکتکنندگان در این مسابقه میتوانند آثار خود را در قالبهای داستان کوتاه، مینیمال و داستان کودک درباره شخصیت و زیست حضرت خدیجه(س) تا پایان شهریور ماه به همراه اطلاعات نویسنده (شامل نام و نام خانوادگی، سن، تحصیلات و شماره تماس) با مراجعه به سامانه مسابقات کتابخوای نهاد به نشانی www.samakpl.ir و یا از طریق نشانی bimesal1401@gmail.com ارسال کنند.
بر این اساس شرکت کنندگان میتوانند با ارائه داستانی از زیست و زندگی حضرت خدیجه(س) نخستین بانوی مسلمان، همسر پیامبر اسلام(ص) و مادر ائمه(علیهم السلام) در این مسابقه شرکت کنند. همچنین آثاری در این جشنواره پذیرفته خواهد شد که پیش از این در جشنواره دیگری شرکت نکرده یا در جایی منتشر نشده باشد.
جوایز بخش داستان کوتاه مسابقه بانوی بی مثال به ترتیب ۷۰، ۵۰ و ۳۰ میلیون ریال، بخش داستان کوتاه کوتاه (مینیمال) به ترتیب ۴۰، ۳۰ و ۲۰ میلیون ریال و بخش کودک به ترتیب ۷۰، ۵۰ و ۳۰ میلیون ریال اعلام شده است. دبیرخانه این مسابقه از انتشار آثار برگزیده حمایت میکند.
همچنین با اعلام دبیرخانه این مسابقه سیدعلی کاشفی، سارا عرفانی و مریم راهی به عنوان دبیر بخشهای داستان کودک، داستان کوتاه کوتاه(مینیمال) و داستان کوتاه نخستین دوره مسابقه «بانوی بی مثال» معرفی شدند.
علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند با واحد آفرینشهای ادبی سازمان فرهنگی هنری با شماره ۹۶۶۵۳۵۲۵ یا با ادمین صفحه این مسابقه در اینستاگرام به نشانی banooye_bimesal تماس بگیرند.
گفتنی است سیدعلی کاشفی خوانساری دبیر بخش کودک این مسابقه، نویسنده، شاعر و روزنامهنگار که سابقه سردبیری فصلنامه نقد کتاب کودک و نوجوان و سروش نوجوان را در کارنامه دارد. وی بیش از ۲۰۰ مقاله در حوزه ادبیات کودک و نوجوان منتشر کرده است. وی علاوه بر سردبیری ماهنامه شهرزاد تا کنون بیش از ۱۳۰ جلد کتاب در حوزه مسائل نظری ادبیات کودک و نوجوان، تاریخ ادبیات و مطبوعات کودکان ایران منتشر کرده است.
مریم راهی دبیر بخش داستان کوتاه مسابقه بانوی بی مثال، نویسنده، کارشناس کتاب و ویراستار و مدرس داستاننویسی، کارشناس مترجمی زبان وکارشناسی ارشد زبانشناسی است وی رمانهایی همچون یوما درباره شخصیت حضرت خدیجه(س)، برپا، فردا مسافرم، در خوابهایم، گنامینوها قدر آدم را نمیدانند، ابژه لاو، به امین بگو دوستش دارم... را به رشته تحریر در آورده است.
سارا عرفانی دبیر بخش داستان کوتاه کوتاه(مینیمال) این مسابقه نیز نویسنده، مدرس داستان نویسی، دبیر باشگاه ادبی بانوی فرهنگ، داور کتاب سال دفاع مقدس، برگزیده کتاب سال حبیب غنی پور و برگزیده جشنواره رضوی است که دبیری مسابقات داستان کوتاه کوتاه(مینیمال) دبیر جشنواره های داستان کوتاه از جمله سوگوارههای عاشورایی عطر عطش، کلمات روضه خوان و ده را عهده دار بوده است.
نظر شما