استفاده از کالای ایرانی باید به فرهنگ تبدیل شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با تاکید بر لزوم تقویت و حمایت از تولید ملی، اظهار داشت: استفاده از کالای ایرانی باید به فرهنگ تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید خلف موسوی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، در نخستین نشست شورای معاونان در سال 91 با موضوع تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، گفت: به عنوان یک ایرانی مسلمان لازم است با استفاده از کالای داخلی ضمن حمایت از کار و سرمایه ایرانی و تولید ملی، ارزش کار و تولید داخلی را بالا ببریم و با مصرف کالای خارجی کلاس کار خود را پایین نیاوریم.

 

وی با بیان اینکه دشمنان از تاریخ عبرت نگرفته اند و ملت ایران را نشناخته اند و نمی دانند که برخورد با ملت ایران نتیجه نمی دهد، افزود: دشمنان در سال گذشته انواع تحریم ها را پیاده کردند اما نه تنها این تحریم ها اثری نداشت که در میل به تولید بیشتر و خودکفایی و تقویت باورهای ملت ایران، موفقیت های چشمگیری در عرصه های مختلف به ویژه در عرصه علمی به دست آوردیم.

 

وی در ادامه خواستار تقویت بازرسی کار، نظارت و حمایت از کار و افزایش کیفیت تولیدات شد و تصریح کرد: در بخش حمایت از کار، معاون روابط کار باید در راستای حمایت از کار، ساماندهی بازار کار و پایداری مشاغل نقش فعال، پویا و زنده ایفا کند و حساسیت بیشتری نسبت به فعالیت و عدم تعطیلی واحدها داشته باشد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، بر ضرورت پیگیری اشتغال پایدار تأکید کرد و خواستار مطالعات دقیق و جامع امکان سنجی برای کسب نتایج حاصل از سرمایه گذاری و تعیین عوامل مؤثر در سودآوری طرح ها و پروژه ها و تأثیرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن بر جامعه شد.

 

وی با بیان اینکه باید توانمندی های فرهنگی و اقتصادی و فرصت های سرمایه گذاری استان شناسایی، بررسی و ارزیابی و به سرمایه گذاران و کارآفرینان ارائه شود، اضافه کرد: تلاش بیشتر برای خدمت عادلانه و بدون منت به مردم امری ضروری است؛ ما خدمتگزار مردمی هستیم که دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کرده و در وضعیت بد آب و هوایی و در گرد و غبارهای استان با مشکلات بسیاری روبه رو هستند.

 

موسوی، خاطر نشان کرد: اگر می توانیم مشکلی از مردم حل کنیم، مسئول هستیم در غیر این صورت باید در آخرت جوابگو باشیم. اگر کار و تلاش خود را با جدیت دنبال کنیم هم موجب ایجاد اشتغال می شود و هم از میزان جرائم کاسته می شود.

 

وی از برگزاری 245 جلسه اشتغال توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در سال گذشته خبر داد و اذعان داشت: این اداره کل بیشترین جلسات اشتغال را در سطح کشور تشکیل داده و در سال جاری720 میلیون دلار از کالاهای تولیدی استان توسط شرکت های تعاونی‌ به خارج از کشور صادر شده است.

 

وی یاد آور شد: در سال 89 تعداد 107 هزار شغل در استان در قالب کارگروه‌های اشتغال محقق شد اما در سال گذشته 139 هزار و 977 شغل استان در سامانه اشتغال کشور ثبت شده و این آمار نشان می‌دهد که 32 هزار فرصت شغلی بیشتر از سال گذشته در استان ایجاد شده است.

 

لازم به ذکراست، در ادامه این نشست معاونان، و رییسان اداره های تعاون، کار و رفاه خوزستان پیشنهاد ها و راه کارهای اجرایی را برای دستیابی به هدف های بلند و هوشمندانه ی مقام معظم رهبری در سال 91 به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی ارائه کردند.

 

پایان پیام/

کد خبر 120491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha