به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیر کل آموزش و پرورش زنجان در دیدار اعضای سازمان دانش آموزی با امام جمعه زنجان اظهار کرد: آموزش و پرورش، ارتباط با دانشآموزان به عنوان مخاطبان اصلی خود را در قالب چند تشکل دستهبندی کرده که بهصورت شورای هماهنگی تشکلهای دانشآموزی و با محوریت معاونت پرورشی و فرهنگی فعالیت میکنند.
علی اسماعیلی با اشاره به جایگاه خاص سازمان دانشآموزی در بطن آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نوعی نگاه خاص در گذشته به عقبه سازمان دانشآموزی وجود داشته اما امروز این نگاه با حضور مدیریت جدید به سمت تربیت اجتماعی دانشآموزان، اصلاح شده است.
این مسئول تصریح کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نگاه مسئولیتپذیری به دانشآموزان دارد و از این رو تشکلهای دانشآموزی فرصت و بستر مناسبی برای مسئولیتدهی به دانشآموزان هستند.
وی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش استان زنجان آمادگی دارد تا به عنوان استان پایلوت برای اجرای هر برنامهای در جهت تقویت سازمان دانشآموزی قرار گیرد، گفت: سازمان دانشآموزی فعالیتهای خود را با شاکله قبلی اما با رویکرد و محتوای جدید در پیش گرفته و در این راستا طرح 313 را همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در سطح کشور اجرا خواهد کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه تعمیق طرح مذکور، سازمان دانشآموزی را در سطح کشور دچار تحول خواهد کرد، اظهار کرد: این طرح در راستای تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر شناخت هویت ایرانی – اسلامی اجرا میشود و آموزش و پرورش نیز آماده هرگونه همکاری در این زمینه است.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش استان در حد توان از سازمان دانشآموزی حمایتهای برنامهای، معنوی و مادی را انجام میدهد، خاطرنشان کرد: سازمان دانشآموزی، یکی از محلهای بروز تحصیل، تهذیب و ورزش است.
میرزایی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیتهای تابستانی دانشآموزان در سال 1401 گفت: استان زنجان دبیرخانه ستاد اجرایی فعالیتهای تابستانی کشور است که این برنامهها با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزیر در زنجان افتتاح شد.
حسین میرزایی با بیان اینکه فعالیتهای تابستانی امسال به دلیل تعطیلی فعالیتها در 2 سال گذشته در پی شیوع ویروس کرونا شرایط خاصی دارد، اظهار کرد: 2 اتفاق مهم در تابستان امسال افتاد که یکی، حضوری شدن برنامهها و فعالیتهای تابستانی در پی کاهش بیماری کرونا برای ایجاد شور و نشاط در بین دانشآموزان و دومی، برگزاری دورههای جبران و تثبیت یادگیری در تمام مناطق استان بود تا دانشآموزان از تحصیل خود عقب نمانند.
وی با اشاره به اهم اقدامات در فعالیتهای تابستانی سال جاری خاطرنشان کرد: آزادسازی فضاهای ورزشی برای استفاده پدران و پسران و همچنین مادران و دختران در پایان هفتهها، جلب توجه وزارت آموزش و پرورش نسبت به فعالیتهای استان، برگزاری اردوهای یکروزه، فعال کردن اردوگاه امام خمینی(ره) بعد از 2 سال تعطیلی به دلیل کرونا و پذیرش 1500 دانشآموز در آن، برگزاری اردو برای دانشآموزان با نیازهای ویژه مدارس استثنایی و همچنین برنامه 7 در 7 که روزهای پنجشنبه اجرا میشود از جمله این اقدامات است.
نظر شما