به گزارش خبرگزاری شبستان، در جلسه ای پیرامون جایگاه و اهمیت رشته ادبیات و علوم انسانی در مدارس استعدادهای درخشان، ارائه راهکارهای مناسب جهت ترغیب دانشآموزان و خانوادهها نسبت به انتخاب این رشته و نیز اهمیت تجهیز کتابخانههای مدارس استعدادهای درخشان دارای رشته ادبیات و علوم انسانی با کتب تخصصی مربوط به این رشته بحث و تبادل نظر شد.
در این جلسه، مقرر گردید در گام اول لیستی از کتب تخصصی مورد تائید گروه آموزشی ادبیات و علوم انسانی سمپاد با هماهنگی و تایید سازمان تهیه و به تمامی دبیرستانهای دارای رشته ادبیات و علوم انسانی ارسال شود. این اقدام بخشی از سیاست توسعه و تجهیز کتابخانههای تخصصی رشته ادبیات و علوم انسانی مدارس استعدادهای درخشان محسوب میشود.
طراحی و پیشنهاد برنامههای ویژه با هدف تقویت رشته ادبیات و علوم انسانی و هدایت دانشآموزان پایه نهم مدارس سمپاد به این رشته دوره دوم متوسطه از سایر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین مقرر شد گروهی از کارآفرینان برتر رشته ادبیات و علوم انسانی طرحی را با هدف انتقال دانش و تجربه به دانشآموزان سمپاد ارائه نمایند.
گفتنی است در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ قریب به ۷۰۰۰ دانش آموز در رشته ادبیات و علوم انسانی در مدارس استعدادهای درخشان تحصیل میکنند.
نظر شما