هدف نهایی تمام الگو‌های رشد باید منجر به تربیت انسان معنویت خواه و کمال گرا باشد

وزیر کشور با بیان اینکه هدف نهایی تمام الگو‌های رشد باید منجر به تربیت انسان معنویت خواه و کمال گرا باشد گفت: در کنار این الگو، رشد اقتصادی و توسعه نیز باید مد نظر قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم،احمد وحیدی  امروز در اختتامیه همایش چهار روزه حکمرانی روستایی و مبانی تسهیلگری گفت: بازگشت به روستا و مهاجرت معکوس، بدون توسعه روستا‌ها امکان پذیر نیست.

 

وزیر کشور اهمیت فرزندآوری را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: سیاست‌های حمایت از خانواده و ازدیاد نسل باید با قدرت اجرا شود.

 

وی با اشاره به مشکل مسکن و اشتغال در کلانشهر‌ها گفت: نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت در شهری مانند تهران و سایر کلانشهر‌ها را داشت و در عوض باید به دنبال افزایش جمعیت روستایی باشیم.

 

وزیر کشور با تاکید بر اینکه در الگوی رشد اقتصادی باید به دنبال الگوی بومی و متناسب با فرهنگ خود باشیم افزود: در الگوی رشد ایرانی اسلامی، روستا‌ها دارای اهمیت بالایی هستند و تلاش ما بر این است که نقاط ضعف روستا‌ها بصورت مستمر شناسایی و نقاط قوت تقویت شوند.

 

وحیدی در ادامه با تاکید بر اینکه هدف نهایی تمام الگو‌های رشد باید منجر به تربیت انسان معنویت خواه و کمال گرا باشد گفت: در کنار این الگو، رشد اقتصادی و توسعه نیز باید مد نظر قرار بگیرد.

 

وی با اشاره به پیوند خوردن اقتصاد جهانی به قوانین و مقررات حاکم بر آن افزود: مساله برجام نشان داد که کشور‌های اروپایی بخاطر گره خوردن به پیوند‌های اقتصاد جهانی نمی‌توانستند بصورت مستقل اقدامی کنند و حتی به شرکت‌های تحت امر خود نیز قدرت تحکم نداشتند.

 

جانشین قرارگاه پیشرفت همه‌جانبه روستا هم در این مراسم گفت: درگذشته نسبت به روستا‌ها کم‌توجهی شده است و همین موضوع باعث شده نیمی از روستا‌ها خالی از سکنه شوند، اما در دولت سیزدهم تلاش می‌کنیم تا تمام ارکان مؤثر در روستا‌ها را کنار هم جمع کنیم.

 

سردار مجید بکایی با بیان اینکه مبنای دوره چهار روزه حکمرانی روستایی و مبانی تسهیلگری، معماری تحول در اداره روستا و مبانی تسهیل گری روستایی بوده است افزود: در این دوره ۱۰۰ روحانی مستقر در روستا، ۳۴ فرماندار، ۳۱ مدیرکل روستایی و ۵۷ بخشدار از سراسر کشور دعوت‌شدند.

 

رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور نیز در اختتامیه این دوره آموزشی با تاکید بر اینکه یکی از ویژگی جدید حکمرانی در دنیا توجه به روستاهاست گفت: عقب‌ماندگی‌های روستایی نیازمند تحول نوینی در عرصه تسهیلگری است.

 

عبدالرحیم پدرام با بیان اینکه سیستم‌های سنتی گذشته پاسخگوی نیاز‌های امروز نیست افزود: برای رفع مشکلات و معضلات جامعه امروز نیاز داریم تا مبانی حکمرانی و تسهیل گری در کشور به‌خصوص در زمینه روستا‌ها تغییر کند.

 

وزیر کشور با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارت افزایی در دوره  حکمرانی روستایی و تسهیل گری در قم گفت: در آینده کشورداری در تمام دنیا، توجه به روستا در کنار روح معنویت‌گرایی بیشتر از گذشته خواهد شد.

 

وی از امتداد آموزش دهیاران، بخشداران، فرمانداران و مدیران روستایی سراسر کشور خبر داد و گفت: قرار است از هر استان شرکت‌کننده در این دوره، ۲ نفر به‌عنوان مربی انتخاب شوند که بعد از طی دورۀ تربیت مربی تکمیلی، این افراد بعداً برای سایر همشهری‌های خود در استان‌ها نیز به ترویج دوره‌های آموزشی بپردازند.

 

گفتنی است؛ اولین دوره آموزشی ویژه فرمانداران، مدیران کل دفتر امور روستایی، بخشداران، روحانیون و دهیاران با عنوان حکمرانی روستایی و مبانی تسهیل‌گری از شنبه ۲۹ مرداد تا امروز سه‌شنبه اول شهریور در مجتمع فرهنگی آموزشی یاوران حضرت مهدی (عج) برگزار شد.

کد خبر 1208558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha