به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محسن رضایی»، بعد از ظهر امروز (جمعه 4 شهریور) در شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس گفت: لازم است تا به یک حکمرانی واحد در اقتصاد و ساختار بودجه کشور برسیم که در این میان ضمن حفظ استقلال قوه مجریه باید یکپارچگی بین مجلس شورای اسلامی و دولت ایجاد شود و نظارت ها نیز باید به صورت یکپارچه انجام شود.
معاون اقتصادی رئیس جمهور افزود: نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری در دولت به وجود آمده و سامان دهی به گردش کار اقتصادی از دستاوردهای خوب دولت به شمار می رود و سروسامان دادن به سیر و گردش کار اقتصادی است و بیش از 70 درصد این سامانه اجرا شده است.
وی اضافه کرد: لازم است تا برای از دست نرفتن فرصت ها، مسئولان استان فارس با سامانه و ستاد تصمیم سازی آشنایی کامل داشته باشند و در حکمرانی اقتصادی، تفویض اختیارات به استان ها نیز دیده شده است اما با وجود انبوهی از بخشنامه ها با یک تصمیم نمی توان به تفویض اختیار پرداخت و جایگاه قانونی مدیریت، بخشی از مشکلات این تفویض اختیارات است که موجب بخشی شدن اداره کشور شده است.
رضایی تاکید کرد: تفویض اختیارات در کشورهای پیشرفته در اولویت قرار دارد و استان فارس در برخی از بخش ها می تواند به پایلوت تفویض اختیار تبدیل شود.
وی ادامه داد: پیشرفت اقتصادی یک امر بلندمدت است و بیش از 50 سال به زمان نیاز دارد و باید نقشه راه اقتصادی برای فارس تدوین شود تا هر دولتی برنامه جدیدی برای مردم فارس طراحی نکند.
رضایی سلامت را برای فارس یک صنعت مادر دانست و گفت: فارس باید حلقه ها و زنجیره های صنعت سلامت را افزایش داده و تکمیل کند و در حوزه کشاورزی نیز، صنعت بر کارخانه داری اولویت داده شود.
وی افزود: گردشگری برای فارس یک صنعت مطلوب است و باید به ایدههای گردشگری و پروژههای «شهر تمدن» با محوریت مرودشت و پاسارگاد توجه ویژه کرد.
رضایی با اشاره به صنعت پتروشیمی به عنوان یکی از صنایع مادر استان فارس گفت: صنعت الکترونیک نیز از ظرفیت های فارس است که در اشتغال زایی نقش موثری دارد و طرح بندر خشک و لجستیک و راه اندازی پایانه ها و دفاتر شرکت های بین المللی در فارس موجب توسعه تجارت این استان می شود.
خاطر نشان می شود، حضور در شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس، آخرین برنامه سفر معاون اقتصادی رئیس جمهور به استان فارس بود.
نظر شما