مهدی مشهدی در حاشیه افتتاح دو اقامتگاه بوم گردی بخش کویرات در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: تاکنون ۱۲ اقامتگاه بوم گردی در سطح شهرستان آران و بیدگل به بهرهبرداری رسیده است که از این تعداد ۹ اقامتگاه در بخش کویرات آران و بیدگل به گردشگران خدماترسانی میکند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان آران و بیدگل افزود: رونق اقامتگاههای بوم گردی بهعنوان یکی از زیرشاخههای صنعت گردشگری میتواند استفاده از ظرفیتهای بومی و گردشگری در مناطق مختلف بهویژه بخش کویرات آران و بیدگل را فراهم کند.
مشهدی ادامه داد: سالانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی وارد این شهرستان میشوند و وجود این اقامتگاهها میتواند نقش مؤثری در ماندگاری گردشگران و توسعه کسبوکارهای بومی و محلی داشته باشد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان آران و بیدگل تصریح کرد: اقامتگاههای بوم گردی با ویژگیهای معماری اسلامی و ایرانی و احیای سنتها و آداب و رسوم هر منطقه مورد توجه گردشگران است، لذا با توسعه آن میتوان بخشی از هویت و فرهنگ یک منطقه را به نمایش گذاشت.
همزمان با هفته دولت، با حضور مسئولان محلی دو اقامتگاه بوم گردی «خورشید سرچشمه» روستای محمدآباد و «عمارت کهن» روستای کاغذی از توابع بخش کویرات شهرستان آران و بیدگل با سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی به بهره برداری رسید.
شهرستان آران و بیدگل در شمالی ترین نقطه استان اصفهان با جاذبه های متعدد تاریخی و گردشگری مقصد بسیاری از مسافران داخلی و گردشگران خارجی در طول سال است. بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی واجد شرایط ثبت در فهرست آثار ملی در شهرستان آران و بیدگل وجود دارد که تنها ۱۴۱ اثر به ثبت ملی رسیده است . با این وجود، آران و بیدگل پس از شهرهای اصفهان و کاشان رتبه سوم ثبت آثار تاریخی استان اصفهان را به خود اختصاص داده است./
نظر شما