فرهنگ سازی برای فرزند آوری نوعی اقدام اجتماعی و جهاد تببین است

حجت الاسلام برقراری گفت: پزشکانی با سه فرزند یا ببشتر باید به عنوان الگو معرفی شوند و برای فرزندآوری، فرهنگ‌سازی کنیم، چراکه این اقدام نوعی کار جهادی و تلاش برای جهاد تبیین و جهاد اجتماعی است .

 به گزارش خبرنگار شبستان از ملایر « حجتالاسلام محمدباقر برقراری» امروز در نشست شورای اداری شهرستان ملایر و بررسی مسائل و مشکلات بیمارستان دکتر غرضی، حضور خیران در عرصه سلامت را ستودنی و ارزشمند دانست و گفت: دنیای امروز دنیای مسابقه است و افراد باید در کار خیر از یکدیگر سبقت بگیرند.

 

 امام جمعه ملایر با  بیان اینکه هر کسی در هر پست و مقامی، نسبت به مردم وظیفه دارد و نمی‌تواند خود را جدای از مردم بداند، افزود: جامعه پزشکان، پرستاری و کادر درمان در این زمینه وظیفه سنگینی دارند و باید بیماری مردم را بیماری خود بدانند.

وی تلاش برای تسهیل در انجام امور مردم، جلوگیری از تحمیل هزینه‌های گزاف درمان و حذف بروکراسی اداری برای مردم را از اولویت‌های مهم برشمرد و ادامه داد: از مال و دارایی هر آنچه داریم، برای کمک به مردم هزینه کنیم.

امام جمعه ملایر تاکید کرد: یکی از مشکلاتی که در آینده با آن مواجه می‌شویم، بحران جمعیت است که باید جدی گرفته شود.

حجت الاسلام برقراری پیشنهاد کرد: مدیران بیمارستان برای مادرانی با سه فرزند بیشتر که زایمان می‌کنند، مشوق‌ها و امتیازاتی را در بیمارستان در نظر گیرند.

وی اضافه کرد:  پزشکانی با سه فرزند ببشتر باید به عنوان الگو معرفی شوند و برای فرزندآوری، فرهنگ‌سازی کنیم، چراکه این اقدام نوعی کار جهادی و تلاش برای جهاد تبیین و جهاد اجتماعی است .

 طرح توسعه اورژانس بیمارستان غرضی ملایر

در ادامه حسین عروتی موفق نیز  گفت: در حال حاضر ۳۱۳ تخت فعال در ۲ بیمارستان آتیه همدان و دکتر غرضی ملایر و ۶ مرکز درمانی دیگر استان همدان، زیر نظر سازمان تامین اجتماعی فعالیت می‌کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه  طرح توسعه اورژانس بیمارستان دکتر غرضی ملایر به عنوان پروژه ای بزرگ با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان در دست اجرااست گفت: هفت میلیارد تومان از این اعتبار به همت خیّر ملایری تامین شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه فضای اورژانس از ۸۰۰ به هزار و ۴۰۰ مترمربع افزایش پیدا ‌می‌کند، اظهار داشت: ۱۰ میلیارد تومان مابقی نیز توسط سازمان تامین اجتماعی تامین شده و امیدواریم تا پایان امسال اورژانس بیمارستان دکتر غرضی تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان ادامه داد: به دلیل اینکه فضای اورژانس این بیمارستان برای ارائه خدمات کوچک و استانداردهای آن نیز مربوط به سال‌های قبل است با پیگیری‌ مجوز بازسازی، توسعه و استانداردسازی اورژانس را از سازمان تامین اجتماعی گرفتیم.

عروتی‌موفق با اشاره به اینکه در زمینه هتلینگ بیمارستان‌ها اقدامات بسیار خوبی در راستای استاندارد سازی ۲ بیمارستان آتیه و غرضی انجام شده است، گفت: در استانداردسازی و هتلینگ بیمارستان، تلاش ما بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها و حفظ زیبایی فضاهای بیمارستانی است.

وی اضافه کرد:، سال گذشته یک میلیون و ۴۵۰ هزار مورد ویزیت توسط پزشکان متخصص و عمومی، حدود ۳۷ هزار مورد عمل جراحی و هفت هزار مورد زایمان در بیمارستان‌های آتیه و غرضی انجام شده است و  در ایام شیوع ویروس کرونا، بیش از ۱۲ هزار و ۶۰۰ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان‌های آتیه و غرضی بستری شدند.

 

وی با بیان اینکه از نظر امکانات، اکسیژن، دارو و تجهیزات در این ۲ بیمارستان هیچ مشکلی نداشتیم، افزود: در حال حاضر حدود ۱۹ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های آتیه همدان و دکتر غرضی ملایر بستری هستند که بیشتر مراجعان ما مربوط به بیماران سرپایی است.

واکسیناسیون گسترده عامل اصلی کاهش کرونا

 مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان واکسیناسیون گسترده را عامل اصلی کاهش تعداد بیماران بستری عنوان کرد و گفت: هم‌اکنون سطح رضایت‌مندی در بیمارستان دکتر غرضی در بخش بستری، بیش از ۹۳ درصد است که درصد بسیار بالایی است.

.همچنین از "علی‌حیدر ابوالقاضی" به عنوان پزشک نمونه کشوری، "محمدرضا توکلی" و "مسعود بیگ‌محمدی" به عنوان پزشکان نمونه استانی و "معصومه ترکاشوند" بهیار نمونه عفاف و حجاب و تقدیر شده از سوی استانداری همدان، در این برنامه تجلیل شد انتهای پیام

.

کد خبر 1210846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha