مساجد شهری منتظر کاهش تعرفه های مصرفی باشند

آرین منش از تصویب کاهش تعرفه های مصرفی مساجد شهری در کمیسیون فرهنگی خبر داد و گفت: این پیشنهاد در کمیسیون تلفیق در حال بررسی است که پس تصویب در کمیسیون در صحن علنی مجلس تصویب می شود.

خبرگزاری شبستان: اجرای طرح هدفمندی یارانه ها تاثیرات متفاوتی بر بخش های مختلف جامعه دارد که مساجد نیز از این تاثیرات مستثنی نبوده و نیستند. مجلس در سال 89 معافیت مساجد روستایی از پرداخت قبوض برق و آب را تصویب کرد. در همان زمان پیشنهاد معافیت مساجد شهری نیز در مجلس مطرح شد ولی با مخالفت دولت مواجه شد.

 

سیدجواد آرین‌منش، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امسال همزمان با تصویب بودجه سال 91 پیشنهاد معافیت مساجد شهری از پرداخت قبوض در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی مطرح شد به خبرنگار شبستان گفت: در کمیسیون فرهنگی مجلس پیشنهاداتی مبنی بر ارایه تسهیلاتی به مساجد در زمینه کاهش هزینه های مصرفی گاز، برق و آب مساجد ارایه شد تا از فشاری که از قبل اجرای طرح هدفمندی یارانه ها به مساجد متحمل شده است، کاسته شود.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از موافقت و تصویب پیشنهاد کاهش تعرفه های مصرفی مساجد شهری در کمیسیون فرهنگی خبر داد و خاطر نشان کرد: پس از تصویب این پیشنهاد در کمیسیون فرهنگی، در حال حاضر این پیشنهاد در کمیسیون تلفیق در حال بررسی است که پس از بررسی و تصویب در این کمیسیون کاهش تعرفه های مصرفی مساجد شهری در صحن علنی مجلس نیز مورد تصویب قرار می گیرد.

 

وی با ابراز امیدواری از تصویب این طرح در صحن علنی و اجرای آن از سوی دولت به منظور کاهش هزینه های مصرفی مساجد و حسینیه ها در مصارف آب، برق و گاز مساجد گفت: تعرفه های بالای مساجد پس از هدفمندی یارانه ها مشکلات بسیاری را برای مساجد به وجود آورده است که موجب نارضایتی ائمه جماعات مساجد شده است از این رو تعدادی از اعضای کمیسیون فرهنگی در صدد ارایه و تصویب طرحی در راستای  کاهش هزینه های مصرفی مساجد و حسینیه ها هستند.

 

پیش از این هم حجت الاسلام محمد غلامی، معاون بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه از پیگیری این سازمان برای تخفیف تعرفه های مصرفی مساجد شهری خبر داده و به خبرنگار شبستان گفته بود: در جواب نامه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و ستاد پشتیبانی مساجد به ستاد هدفمندی یارانه ها، این ستاد با درخواست در نظر گرفتن تخفیف برای محاسبه تعرفه های مصرفی مساجد شهری موافقت نکرد ولی این سازمان  در این زمینه پیگیری های خود را همچنان ادامه می دهد.

حجت الاسلام غلامی ادامه داده بود: در همین زمینه از استان هایی که مساجد آنها توانایی پرداخت هزینه های مصرفی خود را ندارند و در آستانه تعطیلی هستند خواسته شد نسخه هایی از قبوض خود را به این سازمان ارسال کنند تا با ارسال آنها به دفتر ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی پیگیری در این زمینه دوباره ادامه پیدا کند.

معاون بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بر لزوم به کارگیری تدابیر کارساز در این زمینه تاکید و اذعان کرده بود: در صورتی که مساجد توانایی پرداخت هزینه های مصرفی را نداشته باشند تنها می توانند، هنگام اقامه نماز باز باشند و دیگر نمی توان از آنها توقع داشت که در طول شبانه روز در بخش های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی خدمات ارایه دهند.

 

پایان پیام/
 

 

کد خبر 121095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha