به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست رسانه ای هجدهین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پیش از ظهر امروز سه شنبه 8 شهریور با حضور وحید فخر موسوی دبیر این رویداد، امین اشرفی دبیر بخش اربعین، محراب محمدزاده دبیر اجرایی جشنواره و یاسر شیخ یگانه در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.
در این نشست «امین اشرفی»، مدیر بخش اربعین هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت با اشاره به اجرای آیین های نمایشی «زخم عتیق» گفت: آیین های نمایشی زخم عتیق در تئاتر مقاومت خیلی سابقه ندارد ولی دوستان در مجموعه دیگری این کار را انجام می دادند. ما با تاکید دبیر جشنواره سعی کردیم از تجربه های سال های گذشته آنها در پیاده روی اربعین استفاده کنیم و بر همین اساس آسیب شناسی هایی صورت گرفت و تاکیدمان بر اجرای آیین های سوگواری در اقصی نقاط ایران بود، چیزی فراتر از اینکه تئاتر خیابانی باشد. سعی کردیم آیین های سوگواری اقوام ایرانی را در دستور کار قرار دهیم؛ همان طور که می دانید این آیین ها قدمت طولانی دارند و قرار است در پیاده روی اربعین با فضاسازی به اجرا و بازسازی آنها کمک کنیم.
دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت با اشاره به آثار راه یافته به این جشنواره گفت: نزدیک به 100 کار متقاضی بخش اربعین بودند که در میان آنها 14 اثر برای اجرا نهایی شد. دو اثر نیز از کشور عراق اجرا می شوند، دو اثر از استان بوشهر و مابقی آثار از استان های خوزستان، تهران و ... در مسیر پیاده روی اربعین اجرا خواهند شد.
امین اشرفی اظهار کرد: وجه تمایز این رویداد و آیین های نمایشی زخم عتیق انجام کارهای آیینی است که امیدواریم به بهترین شکل ممکن در مسیر پیاده روی و سوگواری اربعین از سوی زائران انجام شود.
دبیر بخش اربعین هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت اظهار کرد: اجراهای هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت در مسیر اصلی پیاده روی نجف و کربلا روزانه تکرار می شوند.
نظر شما