«محمدحسین طاهری» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قزوین گفت: جشنواره مهرواره بانور با هدف پای کار آمدن بانوان در حوزه خانواده برگزار شده است و بانوانی که در سطح محلات، مساجد و در سطح شهر و روستا فعالیت می کنند تا باری را از دوش خانواده ها برمی دارند در این برنامه شناسایی می شوند.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین ادامه داد: قرار است با برگزاری این جشنواره و فراخوان صورت گرفته شبکه یابی از ظرفیت های بانوانی که در حوزه حل مسائل خانواده مانند واسطه گری و تسهیل گری ازدواج، پیشگیری از طلاق و تحکیم خانواده، فرزندآوری، فرزندپروری، سبک زندگی و سلامت و معیشت و اقتصاد خانواده فعالیت می کنند، صورت گیرد و به واسطه این شناسایی، برای این بانوان دوره های آموزشی برگزار می شود.
وی عنوان کرد: همچنین با توجه به این ظرفیت شناسایی شده عملیات های مشترکی در سطح محلات، شهرها و روستاها برای استفاده از این بانوان در حل مسائل خانواده صورت می گیرد.
طاهری اعلام کرد: همه بانوانی که در حوزه های مذکور فعالیت می کنند در سایت مهرواره بانور ثبت نام می کنند و یک ماه به این افراد زمان داده می شود تا مسئله هایی که حل کرده اند را در سایت ثبت کنند و به نسبت به اینکه چقدر می توانند حل مسئله کرده، چقدر اقدامات شان اثر بخش است، چقدر می توانند مردم را پای کار بیاورد و دیگر موارد در سطح شهرستانی، استانی و ملی مورد داوری قرار می گیرند.
وی تأکید کرد: با توجه به داوری هایی که صورت می گیرد، نفرات برتر شناسایی شده و مستندهای ویژه ای به صورت تصویری در فضای رسانه ملی تهیه و منعکس می شود.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین خاطر نشان کرد: داوری این برنامه در مرحله شهرستانی در مهرماه صورت می گیرد و این کار با همکاری مشترک اداره کل تبلیغات اسلامی استان، کانون های مساجد، بسیج جامعه زنان، صدا و سیما و اداره کل ورزش و جوانان و اداره کل امور بانوان استانداری قزوین و دیگر دستگاه های فرهنگی رقم می خورد.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت کانون های مساجد در مهرواره بانور یادآور شد: مهرواره بانور تلاش دارد از ظرفیت بانوان فعال در مساجد که نور امید را در محلات می دمند، استفاده کند و یکی از ظرفیت های ویژه ای که در استان وجود دارد کانون های مساجد است از این جهت از ظرفیت این مجموعه استفاده می کنیم.
نظر شما