به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ رضا رضایی، یکشنبه(13 شهریور) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش برگزار شد؛ با بیان اینکه یک هزار و 144 مدرسه غیردولتی در سطح استان وجود دارد؛ افزود: 124 هزار و 116 دانش آموز(به جز پیش دبستانی و مهدکودک) در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به فعالیت 746 مرکز آموزشی غیردولتی و یک هزار و 603 مرکز پیش دبستانی اشاره و بیان کرد: همچنین 238 مدرسه هیئت امنایی، 88 مدرسه آموزش از راه دور داریم و حدود 20 درصداز دانش آموزان استان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند.
وی خواستار حل مشکل زمین و تسهیلات مدارس غیردولتی استان شد و این مدارس را از نظر استحکام بنا دارای وضعیت نامناسب دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه تعداد زیادی از این مراکز در منازل اجاره ای هستند، به دلیل افزایش اجاره بهاء باید در این زمیه اقدام اساسی صورت بگیرد.
رضایی کمبود شدید فضای آموزشی در شهر کرمان برای ثبت نام دانش آموزان اتباع را مورد تأکید قرار داد و گفت: در شهر کرمان سرانه فضای آموزشی از متوسط کشور و استان پائین تر است.
احمد محمودزاده، معاون وزیر و رئیس سازمان مراکز و مدارس غیردولتی هم در این جلسه گفت: در مدارس غیردولتی، افراد فعال به ازای هر ساعت کاری که فعالیت دارند، باید بیمه بشوند.
وی اعلام کرد: آمادگی داریم مجوز ایجاد مدرسه غیردولتی اتباع را ارائه کنیم زیرا در مشهد نیز این کار را انجام دادیم.
دکتر محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس هم اظهار کرد: مدارس غیردولتی در کشور اشتغال ایجاد می کنند و 26 هزار و 860 نفر در استان کرمان در این بخش فعال هستند و باید به مدارس غیردولتی کمک کنیم.
وی ادامه داد: در بحث تبصره 18 باید در سرفصل قرار داده شود که هر جا اعتبار برای اشتغال گذاشته می شود مراکز آموزشی نیز لحاظ شوند و باید فهرست تقاضا را به نسبت اشتغال ایجاد شده یا نگهداری اشتغال داشته باشیم تا بتوانیم کار را پیگیری کنیم.
بر اساس این گزارش، سال گذشته 30 هزار دانش آموز اتباع در استان کرمان وجود داشته و با توجه به طرح شناسائی اتباع، احتمال افزودن 10 هزار نفر به این عدد وجود دارد.
در این جلسه مصوب شد: مجوز ایجاد مدرسه غیرانتفاعی ویژه اتباع در کرمان و برخی شهرهایی که جمعیت اتباع زیادی دارد، صادر و مدرسه ویژه اتباع ساخته شود.
نظر شما